zitarice |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
sanjalica
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 61 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Veljaca 2008 at 11:39 |
pozdrav ljudi!Vec na par mjesta sam procitala da osobe koje za dorucak jedu zitarice imaju manji struk(a meni to treba) pa me zanima dal neke odredjene zitarice il mogu kupiti cornflakes il tak nekaj??? hvala e i ova tablica kalorija,kaj zbrajam kcal?Edited by sanjalica |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Iskreno; cisto sumnjam da zitarice utjecu na struk.
Ako mislis na struk u smislu nakupina masnog tkiva onda da, ali ako mislis bas na sirok struk mislim da je to do genetike. |
|
sanjalica
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 61 |
Post Options
Thanks(0)
|
mislim na masno tkivo.....bas i ne volim one musli tak da.....al sve za zdravlje(i manje "jastucice")
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja jedem: Viola muesli s grozdicama i ljesnjacima zobene pahuljice Hahne Wafa fibre (iz DM-a) |
|
sanjalica
Post Options
Thanks(0)
|
fora je da zivim u malom gradu pa nema dm-a,a u vz nejdem tak cesto......al mozda ima u trgonomu
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma kakve musli to je puno secera.
Pomjesaj zobene i corn flakes i to ti je to. |
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
I opet ce dobiti puno secera Iz corn flakes-a. Najisplativije, daleko kvalitetniji izvor ugljikohidrata (nizak GI), sa vecim udjelom vlakana su zobene. |
|
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ove mueslije i ja jedem. Ne vjerujem da sadrze previse secera, pogotovo za jutarnji obrok. |
|
Mr G.
Post Options
Thanks(0)
|
Cornflakes-a se stavi full malo cisto da se razbije ta monotonija zobenih odnosno lakse mi je zvakat kad metnem malo cornflakesa jer su zobene onak dosta 'suhe'. |
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zobene se uvijek mogu omeksati tako da ih se noc prije ostavi u mlijeku/vodi kako bi ujutro omeksale, ili ih se ujutro prelije vrucim mlijekom/vodom ili jednostavno smiksa s ostalim sastojcima (whey, mlijeko/voda itd...)
|
|
lulamae
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja svako jutro jedem muesle i struk mi se jos nije stanjio..
al ne znam kak se zovu te moje al imaju 8 vrsta zitarica,suhe grizdzice i ljesnjake..stvarno sumnjam da imaju secera,samo su prirodno zasladene s grozdzicama..nedavno sam probala od vivere mislim il dr.oetkera..ka je to bilo slatko..fuj! |
|
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
Kontradiktornost sto bi neki rekli Grozdzice imaju dosta visok GI. Neki ih cak jedu kao PWM, a sto mislis zasto? Time zamjenjuju dekstrozu. Pogledaj sadrzaj uglj. na š00g u tim mueslima. Ja i dalje ne vidim razloga zasto vjerujete da cete ako jedete zitarice smanjiti struk? Nadam se da taj rad u kojem to ima objasnjeno nije dosao iz nepouzdanih izvora, tipa google (u smislu jednostavnih web portala koji prenapuhuju stvar), mila, arena, gloria, tena itd... |
|
sanjalica
Post Options
Thanks(0)
|
ja naznam,netko je napisao da je cak i dokazano da zene(il svi,neznam tocno)koje za dorucak odabiru zitarice za razliku onih koje biraju nesto drugo imaju tanji struk......
|
|
Mr G.
Post Options
Thanks(0)
|
To su tipicni mila, tena tekstovi. Ne vjerujte u te budalastine. |
|
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
svatko tko imalo detaljnije citaj sadrzaj ovog portala vec bi trebao znati sto smanjuje struk - od prehrane, dodataka do vjezbanja.
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |