"trbušnjaci/kukovi" |
Post Reply |
Author | |
teretana55
Cita FAQ Joined: 14 Srpanj 2011 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Srpanj 2011 at 15:43 |
nov sam na forumu, ali ga citam vec jako dugo, ispricavam se jer se nisam predstavio ali stvarno mi se neda, zanima me ako itko zna vježbe za one crte između trbušnih i kukova?? ili je to samo genetika... :S
http://fat-loss-for-idiots.maxupdates.tv/wp-content/uploads/20š0/š0/Get-Great-Abs.jpg evo tu su dosta izraženi... hvala |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
teretana55
Post Options
Thanks(0)
|
to mis vi kažu, ali to nisu obliques, ako bolje pogledaš, obliques su iznad toga
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ako svi kažu, možda je i istina ;) A i ova slika kaže tako ;) iako mislim da je primarno genetski uvjetovano i iskreno neznam neke izolacijske vježbe za to ali gdje radi core trebao bi i taj donji dio raditi |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
teretana55
Post Options
Thanks(0)
|
haha ma ne želim se sad pravit pametan i reci da su svi u krivu a da ja najbolje znam :D ali ako malo bolje pogledaš tu sliku, i ovaj dio gdje su oznaceni obliques, ovaj dio na koji ja mislim je tocno ispod toga...a iznad noge
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sorry, ali mislim da nisi u pravu tebe zanimaju djelovi oznaceni na slici a oni spadaju pod donje obliques po ovoj slici |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |