listovi |
Post Reply ![]() |
Author | ||
mala_zg23 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 13 Srpanj 2011 Status: Offline Points: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 13 Srpanj 2011 at 18:55 |
|
ovo je moja velika bolja koju sam nasljedila
![]() Uploaded with ImageShack.us jel ima neki nacin da se promjene ili bar malo izduže? trenutno sam na proteinskoj djeti i pijem puno vode i 5 x vježbanje sa raznim rekvizitima |
||
![]() |
||
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vec sam ti ja ovdje linkao slicnu temu: https://www.fitness.com.hr/forum/miii-noge_topic456š.html
|
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Bome, jaci listovi od mojih :DD
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
Morrighan ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
|
Ma to je zato sto vi muski imate obicaj najvise vezbati onaj gore deo a dole ostanete kao cackalice ![]() |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
Uopce nije tako, barem kod mene, kvadriceps mi raste kao blesav ali list nikako... iako ga iskreno nisam puno ni radio, ali mi podlaktice ( koje bi mu bile ekvivalent) nisu tako zakržljale a ni njih ne radim direktno |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
![]() |
||
Morrighan ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
|
I sam si rekao, nisi ga puno radio
![]() Salim se ja malo, ne svi, ali veruj mi da vecinu likova koje znam jako malo rade po pitanju nogu tako da uvek ispadnu potpuno disproporcionalni, ili tako na ulici posto je sad vreme gde svi vezbaju i svi se skidaju masovno ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
Ma razumjem te, još su mi gori likovi na steroidima ( što mi ne smeta) koji rade sa takvim kilažama da ne razumjem kako ih nije sramota... znam ja da nekom tko se bavi bb-om nije bitno da je jak i da mu ne trebaju neznam kakve kilaže za rast ali ako su švarcneger i ekipa mogli biti i jaki i veliki, mogu svi. što se tice testosterona, vidio sam dosta cura s vecim listovima od mojih (ne i jacim ) a vjerovatno ipak imam više testa nego one ;) inace nam pomaže naravno, ali listovi su zeznuta stvar :P |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
![]() |
||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
|
Slika i nije nekaj vidljiva, po njoj izgleda da je skori iste debljine noga kod lista i gore kod kvadricepsa, po tome su ti onda noge full tanke iako ne djeluje bas tak tanka ako gledam lijevu nogu , iako velim uopce se iz ove perspektive ne može ocjeniti stanje.
Ono što mi najviše uletava u oci je da gotovo i nemaš zadnju ložu, skroz je ravna, možda da nju malo ojacaš da ju dobiješ i time vizualno umanjiš listove, a i kvadriceps i cijlu nogu nebi škodilo malo pojacati i oblikovati i time bi sigurno ti listovi bili manje izraženi u odnosu na ostalo |
||
![]() |
||
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
|
Također ![]() |
||
![]() |
||
Jekyll doesn't Hyde ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
|
Nego Morrighan, jel ovo po tvome objektivnom mišljenju uredu (mislim na listove)?
![]() ![]() ![]() Edited by Jekyll doesn't Hyde |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
ak ništa, bar si ih uslikao sa strane s koje su vidljivi
|
||
![]() |
||
Jekyll doesn't Hyde ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
|
Jasno da se vide kad ih ima, što ne?
Edited by Jekyll doesn't Hyde |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |