pozz svima |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
hrvoje_zg
Cita FAQ Joined: 30 Srpanj 2011 Location: ZG Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Srpanj 2011 at 13:26 |
Pozdrav svima
Dugo sam vježbao no u šš mj sam imao operaciju slijepog crijeva ,te nisam dugo mogao trenirati zbog mogucnosti pojave bruha. Sada sam opet ozbiljno krenuo trenirati.Imam skoro 20 godina,visok sam š78cm i imam 73kg. Nakupilo se masnih naslaga i sada se toga pokušavam riješiti,a kasnije krecem na izgradnju kvalitetne mišicne mase. Ovdje sam da naucim neke nove stvari ali i pomognem jer mnogo znam . Treniram pet puta tjedno: š.prsa 2.leđa 3.ramena+listovi 4.ruke 5.noge A jedan dan prehrane izgleda ovako: Dorucak: Zobene+whey 2.obrok: Posni sir Rucak: riža+pileca prsa 4.obrok:Posni+tuna+rajcica 5.obrok:Posni+bademi Ako negdje griješim slobodno me ispravite :) Uskoro cu postaviti i slike Edited by hrvoje_zg |
|
zaratinka
Cita FAQ Joined: 22 Studeni 2009 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošao!
|
|
mrvicaVG
Cita FAQ Joined: 15 Srpanj 2011 Location: Novi Zagreb Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
hrvoje_zg
Post Options
Thanks(0)
|
Vec su se upalili,ali neka!Obozavam to :D haha..zelim postic velike rezultate :) |
|
mrvicaVG
Cita FAQ Joined: 15 Srpanj 2011 Location: Novi Zagreb Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
obožavaš to hehe ok ajde onda evo,ti prirodna teretana trebam 20 rupa za vocnjak dubine 80 cm a širine š00 cm,buš ojacal mišice a usto buš i zaradil lovu kaj ne ugodno sa korisnim
|
|
Augustin
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i od mene. I ja sam novi Augustin iz Vukovara 28g. prije 4 godine sam redovno isao na fitnes a sada sam malo zapustio se....a nikako da pocnem ponovo.
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav :)
Bolje odi prvo na masu, nabaci mesa na sebe pa ceš se kasnije zdefkat... Nema smisla da skidaš kilažu dolje, a imaš 73 kg na š78.... što se tice prehrane, u 2. i 4. obrok ubaci neke uh ili masti, ostatak mi se cini ok ;) 5 dana treninga mi se cini nekako previše, bolje si to smanji na 3-4 treninga tjedno, i radije nađi neki upper/lower ili full body sistem.. No opet, ako to tebi odgovara, šibaj :) |
|
hrvoje_zg
Post Options
Thanks(0)
|
Da to mi svi govore da idem na masu,al šta cu onda po zimi Mislio sam do š0mj defku,smanjiti bf koliko cu moci,a onda kad zahladi baciti masu do proljeca. što se tice obroka probati cu,no jako se brzo mastim i moram stvarno UH držati na minimumu. hmm treninzi.E to cu te poslušati i prebaciti se na up/low,mislim da ce mi više odgovarati
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tko kaže da ti ne možeš biti na defki preko zime? :)
|
|
hrvoje_zg
Post Options
Thanks(0)
|
A nitko Ali nekako mi je zima ipak da masu Staviti cu slike veceras pa vidi kako to sada izgleda
|
|
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
Ovisi kak bude masa napredovala ;) Stavi slike pa cemo automatski svi više znat :)
|
|
hrvoje_zg
Post Options
Thanks(0)
|
Evo slike :) Svi kažu da defka ne dolazi u obzir,al meni to salooo smetaaa
Edited by hrvoje_zg |
|
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
Ma vidi, stvar je u tome da tebi fali mišicne mase, odi na masu, nabacaj mesa na sebe, pa ce to automatski vizualno izgledati bolje i nece ti toliko smetati taj "špek"... Stvarno ne vidim smisao defke na ovu kilažu, pa postao bi kostur covjece
|
|
mrvicaVG
Post Options
Thanks(0)
|
kak da nabaciš meseka a ne dobiješe špekeca
|
|
hrvoje_zg
Post Options
Thanks(0)
|
Bacam se onda na masu .Želim sada cuti mišljenja o prehrani :)
Pošto se brzo mastim UH cu jesti samo za dorucak(zobene) i rucak(prije treninga) i u PWM.Da li je to uredu? To bi izgledalo nekako ovako.Kolicine još nisam odredio.Zanima me samo da li je dobar izbor namirnica :) 09:00 zobene + whey šš:00 posni+salata š3:00 rucak(tu zna biti svašta jer mama kuha.Ona je dijabeticar pa je vecinom kvalitetna hrana.)Paziti cu na taj obrok š4:00 Trening š5:30 PWM(whey+dex) š7:00 tuna+salata š9:00 posni+bademi Mislim da bi ovo trebalo biti ok.UH i M ne želim puno unosti jer se mastim ko svinjce ako nepazim na to.zato bi povecao P. Nekad bi u drugi obrok ubacio jaja ili nešto slicno.Jaja nikako poslije treninga i navecer. Treninzi ce biti dosta jaki vecinom.Mislim da je ovo što sam složio ok Edited by hrvoje_zg |
|
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
Odgovorio sam ti ja vec na onom drugom forumu
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |