Bike |
Post Reply |
Author | |
mrvicaVG
Cita FAQ Joined: 15 Srpanj 2011 Location: Novi Zagreb Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Kolovoz 2011 at 19:12 |
pozdrav,da li netko zna za kakvu dobru trgovinu biciklima u blizini Zagreba,nešto onak dobro za malo para naravno koliko uložim da donekle dobijem i to zakaj sam platil,odnosno da ne placam ime,marku vec kvalitetu,znaci cijena između 2000 i 4000 kunica..
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
edit: sutra stavim sliku, zaboravio sam model bicikla, pa ne mogu nac fotku
Edited by Pitbull |
|
mrvicaVG
Cita FAQ Joined: 15 Srpanj 2011 Location: Novi Zagreb Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
ništa od slikica,no hvala na trudu..
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
intersport - genesis nevada. late night shopping u west gateu (ako vec sad nije spusteno 20%) i dobijes genijalan bicikl za 2900kn. naravno, govorim o trekkingu. MTB sa gotovo istom opremom (malo bolja vilica, bez amortizera sica) nakamura za 2300kn (frendica jucer kupila zenski model, bez brige, ima i muski)
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
šta me nisi podsjetio na pm, totalno sam smaknuo ovu temu s uma
http://www.njuskalo.hr/image-w450/mtb-bicikli/genesis-winner-mx-2400-slika-5860993.jpg Nego, ja sam ovaj kupio prije nekih 6-7 mjeseci u intersportu, meni je dobar ;) |
|
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fuji Tahoe Sl, 7.300 kn, mjesec i pol dana š.500 km + 4 puta tjedno teretana
|
|
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
|
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da ovo prelazi njegov budžet |
|
mrvicaVG
Post Options
Thanks(0)
|
hvala za bic,najvjerojatnije cu uzet Fuji Tahoe s tim da sam se vec raspitao i jedna ženska mi je preporucila da pricekam mjesec dva ionako je zima blizu a tada ce biti i neki popusti,tak da hvala na savjetima..
|
|
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Baš tako, ja sam uletio na popust od 30% na ovaj, bio snižen sa 7.300 na 5.š00 i nešto, uzeli kolega i ja svaki po jedan (bilo samo 2), sad je opet 7.300 cijena :)
|
|
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |