zatezanje |
Post Reply |
Author | |
marina16
Viden/a u gymu Joined: 20 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Veljaca 2008 at 17:38 |
kaj je sve dobro za zatezanje koze nakon mrsavljenja osim pilatesa i kremica? jel zna tko ista o tome?
|
|
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vjezbanje u bilo kom obliku, pravilna prehrana, puno vode, naizmjenicno tusiranje u toploj i hladnijoj vodi, masaza.
|
|
antonija sb
Viden/a u gymu Joined: 08 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam krenila u teretanu ali samo na odredjene sprave,vise se krecem i manje jedem.nadam se da ce biti nekakvih rezultata
|
|
antonija sb
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
A koje su to odredjene sprave? |
|
Nikola
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 65 |
Post Options
Thanks(0)
|
strunjaca i vijaca
|
|
Slabi ste vi za mene!
|
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
zasto samo na odredjene sprave.. po meni je bolje da vjezbas vjezbe za cijelo tijelo.. ja nikad ne vjezbam samo odredjeni dio tijela nego ak vjezbam vjezbam za sve misice.. bezveze mi je samo raditi npr za guzu trbuh i noge a da recimo ruke i ledja zapustim...
|
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
nemoj naglo mrsavit jer time mozes dobiti samo mlitavo tijelo bez ikakvog lijepog oblika.. kazem ti iz iskustva jer znam kak sam ja izgledala kad sam naglo smrsavila jos davnih dana dok sam bila negdje 7,8raz osnovne.. zdravo se hrani i puno vjezbaj... prema postu pretpostavljam da si vec naglo smrsavila al kazem ti za ubuduce.. |
|
marina16
Viden/a u gymu Joined: 20 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
a nemogu ja sad tu nesto napravit sto se tice mrsavljenja- ak je krenulo ,hvala bogu neka je konacno! malo sam uocila da mi je na donjem dijelu trbuha ,ispod pupka tocnije,koza malo mlitavija i sa bocnih strana struka. dobro,malo ipak pretjerujem,osjecam da bi moglo biti mlitavo,pa jel zna itko nesto kako da to sprijecim??? bilo kakav savjet je dobrodosao! |
|
od sutra idem na dijetu I VI©E VJE®BAM!
|
|
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
povecaj unos kalorija i proteina jer ocito si pocela misice gubit jer premalo jedes i vjerojatno ne jedes dovoljno proteina da bi se misici obnovili... btw - na forumu negdje pise da je najbolje vjezbati ujutro crobno do sat vremena jer ti u protivnom dolazi do razgradnje misica , a ti si gore navela da vjezbas ili ces vjezbat sat i pol.. odi na redukcijsku dijetu i jedi onoliko kalorija koliko ti je potrebno da tj mrsavis pola kile... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |