zdravo skidanje kg |
Post Reply |
Author | |
cele
Cita FAQ Joined: 14 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Veljaca 2011 at 09:33 |
Može mi netko reci koja je zdrava brzina skidanje viška kg, a da tijelo/koža to može pratiti?
Imam š8šcm i trenutno š00kg, a do sad je brzina skidanja škg na 7-š0dana. |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo je maximum, nebi smio prek toga ako si pretil, ako nisi
i ovo je mozda puno, ali nekoh 0,5 kg tjedno je pozeljno, sve preko toga ne bas, ali velim ako fakat imas viska viska u pocetku je i ovo u granici da ej ok |
|
cele
Cita FAQ Joined: 14 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Je, višak je. Bio sam na š07 kad sam poceo trenirati. Imam 29 godina, a kad sam upoznao svoju sadašnju suprugu imao sam 85kg, a to je bilo unazad nekih 8 godina. Oženio se, dobio dijete (sad ima 9mj.), saznao da je još jedno na putu i stres me pokosio. Kako sam odbio piti helex i sl. poceo sam trcati i vježbati. Iz toga sam se izvuko i sad mi je jednostavno potreba svaki dan vježbati jer se onda osjecam odlicno, ali jedem dosta, samo zdravo. Htio bi se vratiti na 85-90kg, ali nebi htio napraviti više šete nego korisiti. Dnevno 60min. vježbanja. Jedan dan kardio, drugi masa... |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
TO mi je poznato od nekud :)
Nemoj sam se izgladnjivat i jest nedovoljne kolicine hrane.......poanta i najkvalitetnije i najzdravije kaj mozes napravit na definiciji je da jedes sto je vise moguce, odnosno sto manji kalorijski deficit, a povecas broj treninga |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja se ne slažem, mnogi forsiraju povecanje treninga tijekom definicije što je sasvim besmisleno s obzirom da je kompromitirana mogucnost tjela da se oporavi! trneing laganog intenziteta ne racunam, tj on je ok.. ali nekakvo povecanje treninga s utezima u odnosu na prije nema smisla, dapace, treba se smanjiti |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
gagadite
Cita FAQ Joined: 15 Ožujak 2011 Location: Austria Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Organizam troši vecinu kalorija za održanje osnovnih funkcija (bazalni metabolizam) i to cak preko 70% tako da nije potrebno izgladnjivanje vec smanjenje hrane koja se brzo razgradjuje U.h. i malo više vežbe.
|
|
dell206
Cita FAQ Joined: 12 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro je škg na 7 do š0 dana ali je jako tesko to sve uklopiti jer se obicno nista ne gubi ili se gubi mnogo vise od škg
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa i nije teško sve to uklopiti ako se najprije malo pozabaviš osnovnom matematikom....ali da, sve ti je to previše zamorno |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |