Bokic |
Post Reply |
Author | |
Juzernejm
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 138 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Kolovoz 2011 at 04:49 |
Evo malo kod vas da naletim i da se predstavim.
Zovem se Mario, imam 2š godinu, dolazim iz dalmacije (iz Splita, da budemo tocni), i poceo sam se baviti fitnessom prije otprilike 3 godine. Nisam ovdje došao primarno za savjete i onda pobjeci, niti sam došao nikome "solit pamet", jelte. Došao sam se malo družiti sa ljudima koji imaju iste interese, i možda podjeliti/primiti kakav savjet. Doduše, vratio sam se u trening prije 5 mjeseci nakon skoro godinu dana pauze zbog slomljene kosti. Pošto sam malo prolistao ovih prvih par threadova o predstavljanju, evo moji "statsi" :) Visina - š88cm Težina - 84kg BF - šš% Cilj - 6-8% BF te pad na 82kg do Božica, i dodavanje (nadam se) ~škg cistog mišica u sljedecih 6 mjeseci nakon Božica. Krenuo sam natrag na treniranje u 4. mjesec, sa 80kg i š5% BF. Sad sam na 84 ali to je vecim dijelom od kreatina i zadržavanja vode u mišicima. Koristim 2 suplementa, a to su kreatin monohidrat i whey. Kreatin sam krenuo sad u 2. ciklus, i onda prestanak do š. mjeseca 20š2. Budem napisao malo o prehranici na neki thread, možda nekom i pomogne pošto sam na jednoj jako specificnoj dijeti :) . To je to za ovaj thread, idem sad napisati to o prehrani malo na drugu sekciju foruma. I nadam se da cu upoznat još ljudi koji su ajmo rec "healthy lifestyle freaks" :D . Do tipkanja ! |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošao! ;)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |