Ruke/Noge |
Post Reply |
Author | |
MalaAna333
Cita FAQ Joined: 31 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Rujan 2011 at 09:44 |
Idem svaki drugi dan u teretanu. Obavezno sam na orbitreku 30 minuta, nekada i više. Zanima me da li bi bilo bolje da jedan dan uz orbitrek vježbam ruke, a drugi dan orbitrek i noge ili da vježbe za ruke i noge ubacim u isti dan?
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
A di je ostatak tijela?
Orbitrek bi eventualno trebao ici pod dodatno, sigurno ne pod obavezno |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Juzernejm
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 138 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ana, kao šta ti je gym rekla, obavezno radi vježbe, a neobavezno ubaci orbitrek. Pogledaj po websajtu i forumu malo clanke o vježbanju za cure, pa si malo kvalitetnije organiziraj treninge.
|
|
Get ripped or die mirin'
R.I.P. Zyzz |
|
Claric
Cita FAQ Joined: 24 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 89 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super mi je ovo vjezbanje za cure:))). Vi imate neke razlicite misice od nas deckiju??? |
|
Juzernejm
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 138 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja mislim da nisam spomenuo da mi imamo razlicite mišice :) Zapravo, cure imaju dosta širi pojam vježbi, zato sam napisao da pogleda na websajtu i forumu jer ih ja, kao muško, koji ih ne radim, nemogu reci niti joj mogu pomoci koliko i druga cura ili neki clanak napisan o tome =). |
|
Get ripped or die mirin'
R.I.P. Zyzz |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |