zašto vježbate |
Post Reply | Page 123 6> |
Author | |
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Rujan 2011 at 09:08 |
citajuci malo forum i razne teme (periodizacija, utezi ili vlastito tijelo i sl) shvatio sam da ljudi imaju dosta razlicite ciljeve i želje, pa me zanima zašto vi vježbate? Koji je primarni cilj? Da li baš želite biti "veliki", ili vam je dosta sala oko trbuha, ili jednostavno želite baviti se necime i sl?
- evo da ja prvi odgovorim: meni nije toliko bitno kako izgledam i nekako smatram da je vježbanje cisto zbog izgleda nešto pogrešno. Ja zapravo obožavam sport i ne bih mogao zamisliti da recimo sutra ne mogu otici voziti bic cijeli dan samo zato jer sam na masi i ne odgovara mi cardio. Nekako mi je najvažnije zdravo se hraniti i baviti sportom, bilo kojim bez obzira na neke rezultate u izgledu.
|
|
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Multi mix razloga : Barem u mom slucaju
Fizicko zdravlje - leđa, gipkost, disanje, imunitet ...itd itd Psihicko zdravlje - endorfini i smirenost, skuliranost, veselje, a kod mene pogotovo opako sredstvo izbacivanja bijesa Adrenalin - uz dobru muziku vježbanjem postižem "mozak-na-pašu" osjecaj, ne maltretiram se tih sat vrimena nikakvim ozbiljnim mislima, samo drillam navalu adrenalina i osjecam se high (mozak bye bye ) Energija - osjecaš se super mocnim, kao da imaš simply put - superpowers Zaigranost - pogotovo kad plešem, plivam, igram badminton - igra/trening je sama sebi svrha To su primarni razlozi, a naravno - bolji izgled je podjednako i razlog i izuzetno dobra nuspojava |
|
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
|
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
I just wanna be cock strong, that's it.
Vjezbam da bih uvijek bio u formi, maksimalno pokretan, i da sam dorastao manje-vise svakom fizickom izazovu koji iskrsne. Eto, ukratko. |
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prvenstveno zbog zdravlja i nekog psihickog zadovoljstva, a kako je rekla Kate, dobar izgled dolazi kao "šecer" na kraju
|
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zato sto me je sramota da budem jedna od onih mladih osoba koje u potpuno omlitavljenje i nesposobne za napor i lenje da se popnu tri stepenika.:)
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Želim izgledati lijepo na plaži, da se žene i muškarci se okrecu za menom.
Sve ostalo dolazi kao nuspojava samog treniranja , a i namece se samo po sebi. zdravlje.......ako sam zdrav duze cu moc vjezbati i izgledati lijepo itd.......snaga.......ako budem snazan moci cu se preseravat pred komadima i dizat teske stvari i drapat telefonske imenike...........itd....... Edited by The Phoenix |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Krenula sam prvenstveno da bi bolje izgledala, jer sam izgledala u.s..r...... Onda sam se navukla... Sad treniram jer obožavam taj osjecaj koji me obuzme dok vježbam, nakon vježbanja, uz to to mi je sad i dio posla... Jednostavno sad mi je ovo postao nacin života... I dobar je osjecaj jedina se ne umoriti kad neš radiš... a uz to se nadam da ce donesti i još bolji look... znaci... kompletan paket
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uploaded with ImageShack.us zbog ovog Sve ostalo je samo prekrasna "nuspojava"! Haha, to na stranu, jednostavno se zaljubiš u ovaj nacin života i to je to. Istražuješ, pomažeš drugima i postaješ bolja osoba. Edited by zika |
|
LiveStrong
|
|
Sebastian96
Viden/a u gymu Joined: 10 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 183 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma u biti svi mi želimo privuci suprotan spol na bilo koji nacin :D ovo je jedan od njih
|
|
U mirin brah?
|
|
Juzernejm
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 138 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vježbam da izvucem maksimalni potencijal svojeg tijela. Nakon ove ozljede nedavne, idem do granice.
|
|
Get ripped or die mirin'
R.I.P. Zyzz |
|
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
ccc znaci svima je sve u izgledu...
|
|
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kaže covjek kojem to nije bitno i uz sve moguce slike vezane uz treninge, penjanje koje voli ima sliku svojeg tijela i trbušnjaka u avataru cccccc. Zato sam i napisao ono kaj sam napisao jer svi koji vele da im izgled nije bitan muljaju i ne žele priznati, bitan vam je kao i sve ostalo samo ljudi to iz nekog razloga ne zele priznati......kao kad te pitaju za curu koja ti se en sviđa pa kompromisno bitno je kakva je u duši malo sutra |
|
alpinist
Post Options
Thanks(0)
|
pa naravno da je bitan izgled, ali nije to sve mislim kod vježbanja, kod cura je skoro sve.. ahahahaha
|
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Hehehehe, pa kad su cure površne pa na kraju kukaju kak zavrse s panjevima
|
|
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
nisu sve ja vježbam zbog perfekcionizma, imam tu glupkastu težnju biti najbolja što mogu biti na svakom mogucem podrucju
dugo nisam bila zadovoljna sobom, iako su mi drugi govorili da nemam razloga za to, ja sam ih vidjela i morala sam uciniti nešto, + moj višak energije i averzija prema sportovima, teretana se cinila kao dobra opcija. I uistinu je ispala dobra opcija volim takav nacin rada na tijelu, zabavan mi je, tih sat-sat i pol su samo moji da se iskljucim i iživim sve frustracije i taj je osjecaj odlican. naravno, tu je i detalj samopouzdanja, ponekad treba i vanjska tj vidljiva potvrda toga da imaš svako pravo držati do sebe, željeti više i imati visoke kriterije koja se onda "spoji" s vec razvijenom psihom i cini cjelinu koja je na putu da bude nešto stvarno super svaki korak prema tome me veseli, veseli što bar u jednom podrucju imam pravo na optimizam i on je bar negdje realan...i da, izgledam puno bolje, što je jedan od primarnih razloga kretanja u ovo, ocito. Porasla mi je samosvjest, još je puno posla i oko površne i oko psihicke strane, ali pomaka definitivno ima i bili su mi i jesu veoma bitni. |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prvenstveno zbog izgleda. Da nisam bio debeli fatass nebi ni prismrdio utezima.
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Post Reply | Page 123 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |