Bok |
Post Reply |
Author | ||
mireil
Cita FAQ Joined: 09 Rujan 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Rujan 2011 at 20:51 |
|
Ja sam Marija.
Bila sam slatka mala mršava curica. A onda odjednom, u pubertetu- nabujala. I otada se borim s kilogramima. Jedne godine gore, druge dolje. Sukladno tome, jedne godine oslovljavaju me ˝gospođo˝ na ulici, a druge ˝mlada damo˝. Ipak još nisam udata pa mi je draži ovaj drugi naziv . Cilj mi je pronaci nacin mršavljenja koji ce ukljucivati povremeno konzumiranje cokolade jer bez nje jednostavno ne mogu, a opet, da smršavim jednom zauvijek. U tu svrhu krenula sam u teretanu, ali sada slijedi onaj teži dio- jacanje karaktera suzdržavanjem od kaloricnih, masnih, slanih, slatkih namirnica. Zato sam tu. Pozdrav svima. |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozdrav i dobrodošla!
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobrodošla!
Don't be so weak Edited by Gym_girl |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To mi je promaklo ; možeš, samo ne želiš |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehehe, zato je tu lovac na izgovore uvijek spreman
Naravno, da se ne shvati krivo - moguce je smršaviti i sa cokoladom, pogotovo povremeno. Ja samo hocu da ljudi vec jednom shvate da samo oni imaju kontrolu nad sobom i svojim navikama i da ne postoji nešto cega se nebi mogli odreci ako to stvarno žele - odnosno ako im je važniji cilj do kojeg ce ih to "odricanje" dovesti. Ne govorim iz teorije, govorim iz prakse. Jednostavno smo preslabi, kako u glavi tako u tijelu...to je najvažnija stvar na kojoj treba raditi ako želimo nešto dugorocno postici. Ne samo kod prehrane, ni treninga - nego u svakom podrucju života. Puno smo jaci nego što mislimo..u biti kako mislimo da je - tako i je |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |