Protein |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
sex machine
Cita FAQ Joined: 11 Rujan 2011 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Rujan 2011 at 11:46 |
Pozdrav, trebao bih savjet koji protein bi trebao uzeti no treba mi protein za poboljšanje definicije, a NE za masu. I kada i kako ga uzimati, unaprijed hvala ;)
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne postoji. |
|
sex machine
Post Options
Thanks(0)
|
Nista kazes ? A ja cuo za gold whey...
Opis proizvoda: Visokokvalitetan i izuzetno iskoristiv GOLD Whey protein u prahu! Faza treninga: Protein za izgradnju mišica i povecanja snage, ali i odlican za OBLIKOVANJE lijepog tijela. |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako ti tako kažeš....
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
sve bi ti bilo oprošteno da se nisi poceo kurchit onime što ne znaš! zato se sad poklopi ušima i napravi novi account |
|
sex machine
Post Options
Thanks(0)
|
pa da neznam, zato vas pitam a vi šupci pa se pravite face, pito za savjet ak ga necete dat nemojte komentirat! Novi sam u ovom pa me zanima jel istina to sto pise il nije, mislio sam da znate!
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
lijepo ti je covjek odgovorio, šta sad pilaš. imaš na forumu hrpu tema i citaj ak te zanima. |
|
sex machine
Post Options
Thanks(0)
|
Imam mal više sala, al imam š83 cm i 77 kg, jel mi dobro sad uzet proteine ili ?
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel ti uopce znaš što su proteini???
|
|
sex machine
Post Options
Thanks(0)
|
Aj molim vas ocel neko pametan odgovorit na jedno moje pitanje, kak nebi znao, samo pitam, jel se nesmije ? Svi odma podjebavaju il slicno krute -.-
|
|
Juzernejm
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 138 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ovako;
Proteini su dodatci prehrani ukoliko ih jedna osoba ne može unijeti dnevno sa 'pravom' hranom da ispuni dnevnu kvotu unosa proteina i ostalih nutrijenata. 'Proteini za oblikovanje tijela' ne postoje, tijelo oblikuješ tako da dižeš željezo u teretani, ono šta piše u proizvodu znaci puno ljudima koji znaju bar neke osnove o makrobiotici, stoga tebi je najadekvatnij odgovor da takvo nešto ne postoji. Sad imaš 2 opcije. š- Malo bolje se raspitati o vježbanju i nutricionizmu dok ne shvatiš neke osnove i cemu služi jedno a cemu drugo 2- Mislit da te svi ovdje podjebajemo i kako se treba sve doslovno shvatiti šta piše na nekom proizvodu. Na tebi je da odabereš.
|
|
Get ripped or die mirin'
R.I.P. Zyzz |
|
sex machine
Post Options
Thanks(0)
|
e tako reci, hvala majstore :)
|
|
Peter Griffin
Cita FAQ Joined: 14 Rujan 2011 Location: Sarajevo Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
hahahahah hoce svi da jedu proteine kašikom dok gledaju tv bingo i da budu fit eeeextra |
|
Wow, it's like I died and went to heaven, then God realized it wasn't my time yet, so He sent me back to a gym.
|
|
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ako vidimo jos jednu novu temu sa nazivom "proteini" i varijacuju na temu, fkt ce mi nesto bit...
Ljudi, pobogu, citajte forum...
|
|
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
|
dd4dd4
Cita FAQ Joined: 02 Listopad 2011 Location: Prelog Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav ekipo.Evo,ja sam se registrirao i novi sam ovdje pa odmah imam i pitanje.
Naime,treniram rukomet 5*puta na tjedan, svaki trening mi traje sat i pol. Imam š8 godina i nisam zadovoljan sobom,za jednog rukometaša sam preslab,prespor..itd,itd.. Za teretanu nemam vremena ma niti pol sata da idem, sad mene zanima dal bi bilo pametno uzimat neke proteine i kreatine u kombinaciji, ili samo jedno od toga da malo poboljšam eksplozivnost,snagu itd.. P.S, totalni sam baksuz za to za sad, znaci,nemam pojma o proteinima ni nicemu (citao sam dosta toga ali rađe cu pitat,možda sam nešto krivo shvatio), pa ako sam nešto bzvz rekao nemojte mi uzet za zlo, ;)) Hvala LP
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako se želiš poboljšati gledaj kako da si ukomponiraš treninge u teretani, jer bez solidnog temelja snage, ništa od napretka. Proteini ti nece pomoci nikako, kreatin nešto neznatno, ali ne racunaj na to. Uhvati se treninga i žlice i napredovat ceš
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |