l karnitin |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Ožujak 2008 at 15:50 |
jel se uzima na recept u ljekarnama,koliko dodje otprilike i sa koliko ga je god pametno pocet pit?
|
|
sanjalica
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 61 |
Post Options
Thanks(0)
|
nejde na recept,kosta ti oko 60 i nesto kuna,bar kod mene
|
|
evica
Post Options
Thanks(0)
|
kad bi ja pocela to pit,postigla cilj,jel ga mogu onda odmah prestat pit ili?ocu kako nastetit organizmu?
|
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moras poznavati osnove prije ovakvog pitanja. Kako ti moze nastetiti nesto sto se vec ionako nalazi u tvome organizmu? Preciznije receno, u transportu masnoca u mitohondrije (koji je najlaksi dio "topljenja" masnoca) sudjeluje karnitin, kojega velika vecina ljudi sintetizira u dovoljnim kolicinama, moze se reci gotovo svi. |
|
©parogica
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
Post Options
Thanks(0)
|
a jeli djeluje? ja sam laik za to?
|
|
By:©parogica:)
|
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
U skladu s prije napisanim u svome postu mogu reci kako je to nepotrebno bacanje novaca, gdje bi veci ucinak imala obicna crna kava u odnosu na l-karnitin. Te novce bolje utrositi na nesto korisnije, recimo prehranu! Naravno, moguce bolji efekt bi se mogao ocekivati od acetyl l-carnitina koji nije tako cesto zastupljen kod prodavaca. |
|
D.R.
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 49 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro Hammer kaze za kavu
Opcenito fitness djevojke koje su u fazi ne toliko brutalne pripreme, jedno 30 min prije treninga uzmu jedan l-karnitin, oko 2 grama i espresso kao stimulans. Provjereno, djeluje. L-karnitin sudjeluje u transportu masnoca u mitohondrije i tamo se koriste kao "pogonsko gorivo", dok dobar jak espresso je pravi stimulans. I to je sva mudrost. Vazno je napomenuti da barem sat i pol prije uzimanja l-carnitina nebi se trebalo jesti nista jako sporo razgradivo. |
|
Kvaliteta je dostigla svoj najpotpuniji oblik: pro.nutrition
|
|
evica
Post Options
Thanks(0)
|
znaci kad bi pila kavu pol h prije treninga imalo bi isti ucinak kao da sam popila karnitin?
|
|
D.R.
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 49 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne bas
l-karnitin prenosi masnoce u mitohondrije da ih koristi kao pogonsko gorivo, dok je kava stimulans. kombinacija ta 2 je po meni jako kvalitetna kombinacija. |
|
Kvaliteta je dostigla svoj najpotpuniji oblik: pro.nutrition
|
|
INcontrol
Viden/a u gymu Joined: 26 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
DM cijena: 55kn 2tablete svaki dan Bacanje love. Kratko i jasno. |
|
Juraj
Viden/a u gymu Joined: 24 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ako ce netko kupovati L-carnitine, kupujte ga u ampulama tako da ga mijesate s vodom prije treninga. U ampulama je najjaci L-carnitine i brze se razgradjuje.
|
|
xenic
Viden/a u gymu Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
jedno pitance vezano za l-karnitin....
procitala sam negdje na forumu da je dobro napraviti pauzu od uzimanja l-karnitina.. ja sam ga pila 3 mjeseca, sada ga ne pijem š mjesec i nesto sitno... kada bi bilo dobro da ponovo pocnem sa uzimanjem??? |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
POtpisujem! I uzimaj ampule jer imaju navecu koncentraciju L-carnitina i najbolje se apsorbiraju. š ampula ti je šš, š2 kn, a dovoljna ti je za 2 treninga. I da - OBAVEZNO PITI PRIJE cROBNOG TRENINGA! Bez treninga ti to nista ne znaci. Moj prijedlog ti je da ujutro kad se probudis, popijes pola ampule i obavis 45 min crobnog treninga (ako ti ne ide trcanje, brzo hodaj!). |
|
evica
Post Options
Thanks(0)
|
oce li se kod prestanka uzimanja l-carnitina vratiti kg (jo-jo efekt)??neznam sad je li mi pametno to pit sa š7 godina...
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Joooooooooj, tebi sa š7 god tijelo vristi od energije, i ne bi vjerovala koliko ti se moze promijeniti uz samo malo vjezbanja!!! Hodaj, hodaj, hodaj..... Kreni ranije u skolu pa hodaj bar pola sata brzim hodom. |
|
evica
Post Options
Thanks(0)
|
ma budim se ranije prije skole-pa udrim po bikeu i orbitreku!
pa zbog toga stalno kasnim u skola a onda brzi hod-od 2 min! (š50m od skole hehe...) jos da nagovorim frendicu na rolanje navecer i nadjem vremena... perfect! |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |