Fat burner |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | |
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Veljaca 2008 at 12:54 |
Interesira me vase misljenje o "fat burnerima" i koliko su oni zdravi/potrebni tijekom treninga. Preporucuje li se njihovo uzimanje i u slucaju normalne tjelesne tezine za, npr. rjesavanje problema jahackih hlaca, ili je uputno to rijesiti intenzivnijim treningom?
Unaprijed hvala! |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bacanje love.
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
Problem jahackih hlaca... sta je to?
|
|
enaa
Post Options
Thanks(0)
|
to ti je nesto vrlo strasno za vidjeti na zenama! istaknutije je kod zena koje su sklone debljanju na tim mjestima, premalo vjezbaju ili vecinu vremena provode u sjedecem polozaju. (rezultat nakupine masnog tkiva na bokovima)
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Joj, i mene to zivcira, ali skuzila sam da muski bas to ne primjecuju, niti da im posebno smeta, osim ak nije bas jako izrazeno. I sama imam mali problem s tim (nije zapravo tak strasno, ali mene ponekad iznervira) iako pazim na prehranu, vjezbam redovito, dosta hodam, aktivna sam, ali izgleda da me sjedenje najvise za****. A kaj, nemrem na faksu stajati dok je predavanje ili uciti na stojecki. Ima doduse jedan trik za prvu pomoc, a to je dobar odabir traperica! Ima nekih modela koji zbilja prikriju to skroz, barem da se zena osjeca ugodno A za plazu dobar odabir badica i nema problema! Mislim da fat burneri nece pomoci, to je donekle i pitanje genetike i gradje. Nekom oko trbuha, nekom u noge itd. Tesko je skroz promijeniti oblik svog tijela. |
|
enaa
Post Options
Thanks(0)
|
Ma, nije da ja toga imam previse. Naprotiv, to nitko ne vidi osim mene .
Traperice su odlicna stvar, ako su dobrog kroja i na pravim mjestima malcice isprane. Nevjerojatno sto radi opticka varka. Ali jednako tako i u suprotnom slucaju - pogresan kroj stvar ucini jos gorom. Badic vec manje toga moze sakriti.... |
|
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ja sam novi na
forumu,slucajno sma ga odkrio,ali et da predjem na stvar! Edit:uredjen tekst Edited by Zoki |
|
Bez odmora nema ni napretka!
|
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
@d3m0n
Je li ovo neko otkrivanje tople vode ili samopromocija? |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemoj da ekipa pocne dolazit u kaputima u teretane. Znoj direktno ne znaci potrosnja kalorija, jer to moze biti samo voda koje tijelo ispusta kako bi se borilo protiv vrucine. Ima ekipe koja nosi jakne kad su na bajsu u teretani a to je notorna glupost. |
|
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
zelis rec da je i sauna glupos!daj molim te
|
|
Bez odmora nema ni napretka!
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa cilj saune je izbacivanje otrova iz tijela, a to se tamo postize upravo znojenjem. Sauna zbilja nema veze s ovim. I u sauni se ne mrsavi, jedino zbog cega se gubi na masi nakon saune je zbog velikog gubitka tekucine iz tijela. Ali to nije mrsavljenje.
Znojenje prilikom vjezbanja je bas ono kaj ti je Mr.G rekao. Mozemo reci nacin na koji tijelo stiti samo sebe. |
|
DIJAN
Viden/a u gymu Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne slazem se da su fat burneri glupost i bacanje love.
Naravno da ovisi o kojem se proizvodu radi, recimo proizvod "LIPODEX" sa pravim nacinom primjene i u kombinaciji sa crobnom aktivnoscu djeluje odlicno. Puno toga se moze rijesiti i popraviti, sve je do osobe i kakvu volju ima za tim. Nista nije nemoguce! |
|
www.all-stars.hr
TRAIN HARD OR GO HOME! |
|
INcontrol
Viden/a u gymu Joined: 26 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidim puno gluposti napisanih ovdje. Al sad da krenem redom trebalo bi mi pol sata tak da cu samo u kratko. Sauna je beskorisna sto se tice gubljenja sala. Gubis vodu. Fat burner nisu potpuno bacanje love, al niko ne moze u potpunosti reci koliko to oni pomazu. demonu nemoj davat savjete za nesto sto pouzdano ne znas. |
|
Mr.O
Viden/a u gymu Joined: 06 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znate koji je najbolji fat burner? Pravilna prehrana u kombinaciji s treningom-uspjeh zagarantiran. Nisam protivnik fat burnera, dapace mogu biti od velike pomoci ali oni su samo pomocno sredstvo koji ce na neki nacin samo ubrzati stvar. Kad su dvije najvaznije, odnosno osnovne komponente zadovoljene(prehrana i trening), onda djelovanje fat burnera dolazi do izrazaja.
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
napisi nesto pametno ,edukacija je bitna,pisi nam samo o onim stvarima u sklopu fitnessa za koje mozes reci da su u potpunosti tacne.............. |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
bacanje love u potpunosti sam siguran |
|
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |