Kukulele jedne lijencine |
Post Reply |
Author | |
Baha
Cita FAQ Joined: 22 Rujan 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 51 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Rujan 2011 at 15:03 |
Pozdrav svima!
Vec par mjeseci mjerkam ovaj forum i odlucila sam se pridružit.
Bavila sam se karateom 7 godina i još duže sam ne aktivna tako da mi fali neki borilacki sport, samo ne znam koji (kronicno sam neinformirana) nadam se da cu ovdje doci do koje dobre informacije. Mom tijelu u korist ide cinjenica da imam averziju prema ZET-u, pa kad moram do grada lepo pješacim ili sjednem na bajk, koji je moja opsesija.
Sada, treninzi snage... ma treninzi opcenito su mi nepoznanica, radi ciste nediscipline i motivacije koje nemam ni za kruh. Tako da moj cilj je to promjeniti, u dnevni raspored uvest vježbanje i riješit se averzije prema trcanju i teretani. :)
visina: š78cm, težina 63kg.
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome, welcome!
jao..karate...! Moj neostvareni san. Bez brige, na treninge ceš se itekako brzo naviknuti, kad jednom kreneš i nađeš onaj tip treninga koji kod tebe najbolje funkcionira postaneš pozitivno ovisan, navuceš se a da nisi ni trepnuo. Preporucam detaljnu pretragu i kopanje po ovom portalu/forumu, ima fenomenalnih clanaka, izvrsnih forumskih rasprava iz kojih se da mnogo toga nauciti. Pokupiš ono što ti se najviše sviđa, istražiš malo razne vježbice i posložiš to na jedan kvalitetan nacin za koji isprobavanjem skužiš da ti odgovara (baš kao i bicikl) i onda raspališ po treningu. Dakako, potrebno je s vremena na vrijeme isprobavat i neke nove stvari, uvodit promjene u raspored i intenzitet treninga, cisto da uzdrmaš tijelo, da postižeš bolje rezultate i da ti ne padne motivacija jer ponavljanje uvijek jednog te istog ti može postati dosadno, a ne želiš izgubit volju za vježbanjem, ne? Ponekad je dovoljno i pola sata dnevno da se covjek solidno razgiba, najvažnija je redovitost i individualan pristup jer ono što kod drugog pali, ne znaci da ce i tebi bit dobro. Uglavnom, kreci se, to je najbitnije, osluškuj svoje tijelo - a s vremenom ceš doc do svog idealnog treninga |
|
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla k nama!
Definitivno je plus što ne voliš ZET, a voliš bike!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Baha
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na dobrodošlici i prvom savjetu Eto, malo sam kopala i naišla na krav magu. Iduci tjedan idem vidjet kakvi su treninzi. citamo se! ;)
|
|
unidos_zg
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
Oi , krav maga je definitivno jedna od boljih disciplina smoobrane ,,, preporucam
|
|
Baha
Post Options
Thanks(0)
|
Zvuci fora, drago mi je kaj sam našla u Zagrebu. Ja bi najrađe Kalarippayattu al nekak mi je dalek put do Indije |
|
Sebastian96
Viden/a u gymu Joined: 10 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 183 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne mora bit. sigurno neki bas vozi za tamo...
|
|
U mirin brah?
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |