Hip Hop Abs |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
MarkoRobben
Cita FAQ Joined: 01 Listopad 2011 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Listopad 2011 at 16:20 |
Ima li netko iskustva s tim?Ako ima može li mi reci mišljenje.
|
|
Baha
Cita FAQ Joined: 22 Rujan 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 51 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prije par mjeseci sam se malo zekala sa time. Ono gubica je i vide se rezultati nakon nekog vremena :) Sviđa mi se zato kaj nemaš osjecaj koda zlostavljaš tjelo a ak nikaj drugo barem imaš pripremljenih par jeeebenih plesnih pokreta za iducu subotu ;) ....zapravo ove vježbe barem dance section nagovaram sve muške da prođu MOOOOLIM VAS!
+ za ženski dio pogled na Shaun T-a kako skakuce naokolo bez majice nije na odmet (oh, hellll yea)
|
|
MarkoRobben
Post Options
Thanks(0)
|
da li bi uz te vježbe mogla ici ovakva prehrana
dorucak:nestle žitarice ili međuobrok:voce rucak:riba,riža ili tako nešto+juha među:voce vecera:feta sirnog namaza s kakaom |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel netko zna gdje mogu skinut kakav kvalitetan torrent za Hip Hop Abs?
Tražila sam, al cini mi se sve nešto s lošom slikom i zvukom |
|
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
|
MarkoRobben
Post Options
Thanks(0)
|
http://www.kat.ph/hip-hop-abs-t3980809.html
|
|
unidos_zg
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
skini sa pirat bay-a , ja skinuo jucer ... kvaliteta za 5
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Thanks ljudi, brzi ste!
|
|
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
|
Baha
Post Options
Thanks(0)
|
Marko, jelovnik ti je dobar. Samo jedno pitanje... feta sir sa kakaom? |
|
"Joy and happiness through a little bit of pain and agony - this is how it works here" (Tony Horton)
|
|
MarkoRobben
Post Options
Thanks(0)
|
jel stvarno dobar
s integralnim kruhom ali bez kakaa |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jelovnik mu dobar?? Marko, bez da se osjecaš napadnut ili nekaj ali jelovnik ti ne valja ništ...... Ti si muško? što želiš postici kroz trening, prehranu? (bez obzira koji je cilj nije dobar jelovnik) |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma feta kruha sa sirnim namazom od kakaa il koja vec novotarija Nije dobro. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Baha
Post Options
Thanks(0)
|
Feta je slana i dosta teški i rahli sir (zakoooon u salati), tak da mi ni baš jasno feta kao namaz i još k tome sa kakaom meni jelovnik djeluje ok, ima vitamine, minerale, ugljikohidrate i proteine navedene, sve kaj ti treba više manje... samo taj sir definitivno nije za veceru. |
|
"Joy and happiness through a little bit of pain and agony - this is how it works here" (Tony Horton)
|
|
MarkoRobben
Post Options
Thanks(0)
|
novi jelovnik nadam se puno bolji
Ujutro:žitarice ili 2 jaja Među:2 male jabuke Rucak:juha+riba,riža ili bijelo meso TRENING Među:banana NOGOMET Vecera:žitarice |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa kak je dobar taj jelovnik? Gdje su proteini, odnosno koja je to kolicina, pa ne pojede ih ni minimun potrebnih niti za neaktivnu osobu, a kamoli za nekog tko se bavi sporotm i tko teži bilo kakvoj tjelesnoj transformaciji...... Također kalorijski debelo nedovoljno........ |
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Marko, nije dobro... Opet proteina uneseš oko 40-ak grama dnevno , za neaktivne osobe , dakle neki minimum, minimuma da ništ ne radiš bi bio 0,8g po kg tjelesne mase........a to je da bas nist ne radis, ti ne uneseš niti pola toga.....a trebao bi barem ako koliko vidim treniraš i nogomet i vjezbas dodatno unositi ajmo rec š,5 g/kg naravno ovo je sve okvirno, ali dobra polazišna tocka, sad dal je nešto manje ili više tak nebitno, al ovo nešto proteina u š obroku je dale premalo........da ne velim da ih poslje treninga uopce ne konzumiraš......... Gdje su masti u prehrani? Neznam koji ti je cilj, što uopce želiš postici sa svojim tijelom? ali koji god da je jedeš malo..... |
|
Baha
Post Options
Thanks(0)
|
meni je opet ok. jedino stavi bananu pod veceru a žitarice prije... dodaj i jogurt uz žitarice, možeš i uz bananu. a u jogurt dodaj još sjemenke lana i/ili sezama. juha i riba ok, bijelo meso i riža opet ok. dodaj povrce. (ne jedi juhu iz vrcice) |
|
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |