Prednosti intervalnog trcanja?? |
Post Reply |
Author | |
Cofaa
Cita FAQ Joined: 12 Rujan 2011 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Listopad 2011 at 20:05 |
Pozdrav ljudi
Zanima me da li ima itko iskustva sa intervalnim trcanjem da li ima bolji ucinak od klasicnog trcanja ja sam danas prvi puta tako trco i cini mi ovako u prvu ruku jako dobro svako mišljenje je dobro došlo..;)) |
|
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, intervali su odlicni, ali isto tako i zahtjevni, ako ces ih radit kako spada. Meni od omiljenih nacina za topljenje sala su intervali i hill sprintovi.
To jest, dok sam jos mario za postotak masti U svakom slucaju, preporuka. |
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Također.......intervalno bolje u svakom pogledu........
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Passiongym
Viden/a u gymu Joined: 23 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najveca prednost je ubrazavanje metabolizma + ušteda vremena - u š5/20 minuta napraviš ono što bi odradio kroz XY vremena dosadnog LI kardija.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |