New Posts New Posts RSS Feed - obrok poslije treninga
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

obrok poslije treninga

Post Reply Post Reply Page  12>
Author
lulamae View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lulamae Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: obrok poslije treninga
    Posted: 13 Veljaca 2008 at 00:48
  evo,malo surfam po netu,pa sam otkrila ovaj forum.. i zanima me sto bi trebala jesti poslije treninga..
inace sam uvijek imala nekih 52 kg na š68 cm i skoro redovito se bavila crobicom,nisam nikad imala problema s tezinom..medutim,rodila prije par godina i nikako da skinem spek s trbuha..vratila sam svoju prijasnju tezinu al speka s trbuha se nikak rijesit..ok,u zadnjih par mjeseci sam dobila par kilica i htjela bi opet smrsavit..upisala sam crobic i sad me zanima sto da jedem poslije treninga?trening mi zavrsava oko 2š.30 i tad mi se bas i ne da nesto nakuhavat..pojedm narancu,jabuku il bananu..
procitah negdje da bi trebala pojesti proteine,aminokiseline,ugljikohidrate..pa to mi na kraju dode ko cijeli obrok a ja zelim smanjiti tezinu..
i pliz samo mi preporucite tocno koje namirnice je dobro jesti poslije treninga.
.thx
Back to Top
Nepobedivi View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nepobedivi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Veljaca 2008 at 10:30
sacekaj da ti se javi Mr.G on zna dosta oko tog crobika....pa ce ti reci sve 
GO HARD OR GO HOME!
Back to Top
Theia View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Theia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Veljaca 2008 at 14:09
 Prekasno ti je za bilo kakav obrok kad ti trening zavrsava tako kasno, drzi se ti jabuke i to je to!
Back to Top
lulamae View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lulamae Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Veljaca 2008 at 18:55
  jel da?
ok..onda..a sto bi trebala pojesti prije ak mi je to kasno poslije...
znam da imaju neke proteinske i ne znam vec kakve 'cokoladice' sto se mogu kupiti u teretanama,to bi mogla pojesti poslije..ali,to mi je ne tako isplativo..oko š0kn jedna,znaci 50kn tjedno,znaci ko tecaj crobica mjesecno..sorryte al imam i drugih izdataka..
da,uzimam i L-carnitine prije treninga,jedno pol sata prije..
Back to Top
Nepobedivi View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nepobedivi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Veljaca 2008 at 19:27
nemoj proteinske cokoladice skuplje te izadje od proteina,uzmi cist protein izolat on ce ce te dobro snabdeti sa najkvalitetnijim proteinima bez grama masti i secera! 
GO HARD OR GO HOME!
Back to Top
lulamae View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lulamae Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Veljaca 2008 at 10:18

ne bi ja zapravo nis kupovala..mene samo zanima sto bi trebala pojesti nakon crobica...

cula sam da bi mogla piletinu,bananu?

Back to Top
Theia View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Theia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Veljaca 2008 at 12:37
 I piletina i jabuka su ti previse u to vrijeme. Drz' se ti jabuke!
Back to Top
Mr G. View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mr G. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Veljaca 2008 at 12:51
Originally posted by Theia Theia wrote:

I piletina i jabuka su ti previse u to vrijeme. Drz' se ti jabuke!

Theia...necemo sad pretjerivat..ipak treba unesti nekakvu hranu poslije treninga.

Edited by Mr G.
Back to Top
Theia View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Theia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Veljaca 2008 at 18:14
 Zene prepusti meni!
Back to Top
lulamae View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lulamae Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Veljaca 2008 at 23:03
  no dobro..kaj se vi tu sad svadate
dajte recite vise kaj da jedem jer ja tamanim kaj stignem i ne znam kaj bu uopce od tog mog crobica..ok,danas sam uspjela pojesti samo narancu poslije treninga..al jucer sam jela strukle..ups sram me bilo..nisam mogla odoliti
Back to Top
balerina View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote balerina Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Veljaca 2008 at 15:11
 Bok svima, molim da mi netko odgovori sto je dobro navece kao zadnji obrok prije spavanja.Poslije treninga uzmem brze proteine i to je oko š9. 00 ali kasnije sam jos gladna...
mala plese na rubu
Back to Top
dalila View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dalila Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Veljaca 2008 at 00:03

pojedi posni sir prije spavanja

Back to Top
nenadv View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote nenadv Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Veljaca 2008 at 12:53
Originally posted by lulamc lulamc wrote:

evo,malo surfam po netu,pa sam otkrila ovaj forum.. i zanima me sto bi trebala jesti poslije treninga..
inace sam uvijek imala nekih 52 kg na š68 cm i skoro redovito se bavila crobicom,nisam nikad imala problema s tezinom..medutim,rodila prije par godina i nikako da skinem spek s trbuha..vratila sam svoju prijasnju tezinu al speka s trbuha se nikak rijesit..ok,u zadnjih par mjeseci sam dobila par kilica i htjela bi opet smrsavit..upisala sam crobic i sad me zanima sto da jedem poslije treninga?trening mi zavrsava oko 2š.30 i tad mi se bas i ne da nesto nakuhavat..pojedm narancu,jabuku il bananu..
procitah negdje da bi trebala pojesti proteine,aminokiseline,ugljikohidrate..pa to mi na kraju dode ko cijeli obrok a ja zelim smanjiti tezinu..
i pliz samo mi preporucite tocno koje namirnice je dobro jesti poslije treninga.
.thx

voce se sporije apsorbira nego neki brzi ugljikohidrat.
dobro ti je izmjesati 30takg grozdjanog secera (ima ga u DM-a) sa vodom i popiti poslije treninga, i kao sto je neko spomenuo, ni whey protein nebi bilo lose konzumirati skupa s tim...
Back to Top
nenadv View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote nenadv Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Veljaca 2008 at 12:54
Originally posted by balerina balerina wrote:

Bok svima, molim da mi netko odgovori sto je dobro navece kao zadnji obrok prije spavanja.Poslije treninga uzmem brze proteine i to je oko š9. 00 ali kasnije sam jos gladna...

najbolja stvar prije spavanja je posni sir ako ga mozes jesti, ja ga nazalost nemogu smisliti nacrtanog...
Back to Top
Lega View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lega Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Veljaca 2008 at 21:15
whey shake + oko 3 jusne zlice grozdjanog secera (u DMu manje od 20kn, na ambalazi mislim da pise Das Gesunde Plus Traubenzucker kad sa svojih š6 godina banem u DM cure me cudno gledaju)

nesto prije spavanja sam jeo tunjevinu koju pak ja nemogu smisliti pretjerano, i jedno vrijeme posni sir

iskreno, nisam citao ostale odgovore, ali o ovome se vec pisalo po forumu,i siguran sam da ces pronaci pravi nacin

sretno
Back to Top
boogeyman View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote boogeyman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Ožujak 2008 at 06:09
Moze li mi netko odgovoriti koji obrok bi mi bio najbolji poslije treninga a da nije whey ili neki preparat.. Mislim na obicnu hranu kao meso,sir, voce i sl.. 
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.