obrok poslije treninga |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
lulamae
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Veljaca 2008 at 00:48 |
evo,malo surfam po netu,pa sam otkrila ovaj forum.. i zanima me sto bi trebala jesti poslije treninga..
inace sam uvijek imala nekih 52 kg na š68 cm i skoro redovito se bavila crobicom,nisam nikad imala problema s tezinom..medutim,rodila prije par godina i nikako da skinem spek s trbuha..vratila sam svoju prijasnju tezinu al speka s trbuha se nikak rijesit..ok,u zadnjih par mjeseci sam dobila par kilica i htjela bi opet smrsavit..upisala sam crobic i sad me zanima sto da jedem poslije treninga?trening mi zavrsava oko 2š.30 i tad mi se bas i ne da nesto nakuhavat..pojedm narancu,jabuku il bananu.. procitah negdje da bi trebala pojesti proteine,aminokiseline,ugljikohidrate..pa to mi na kraju dode ko cijeli obrok a ja zelim smanjiti tezinu.. i pliz samo mi preporucite tocno koje namirnice je dobro jesti poslije treninga. .thx |
|
Nepobedivi
Viden/a u gymu Joined: 22 Sijecanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
|
sacekaj da ti se javi Mr.G on zna dosta oko tog crobika....pa ce ti reci sve
|
|
GO HARD OR GO HOME!
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prekasno ti je za bilo kakav obrok kad ti trening zavrsava tako kasno, drzi se ti jabuke i to je to!
|
|
lulamae
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
jel da?
ok..onda..a sto bi trebala pojesti prije ak mi je to kasno poslije... znam da imaju neke proteinske i ne znam vec kakve 'cokoladice' sto se mogu kupiti u teretanama,to bi mogla pojesti poslije..ali,to mi je ne tako isplativo..oko š0kn jedna,znaci 50kn tjedno,znaci ko tecaj crobica mjesecno..sorryte al imam i drugih izdataka.. da,uzimam i L-carnitine prije treninga,jedno pol sata prije.. |
|
Nepobedivi
Viden/a u gymu Joined: 22 Sijecanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
|
nemoj proteinske cokoladice skuplje te izadje od proteina,uzmi cist protein izolat on ce ce te dobro snabdeti sa najkvalitetnijim proteinima bez grama masti i secera!
|
|
GO HARD OR GO HOME!
|
|
lulamae
Post Options
Thanks(0)
|
ne bi ja zapravo nis kupovala..mene samo zanima sto bi trebala pojesti nakon crobica... cula sam da bi mogla piletinu,bananu? |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
I piletina i jabuka su ti previse u to vrijeme. Drz' se ti jabuke!
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Theia...necemo sad pretjerivat..ipak treba unesti nekakvu hranu poslije treninga. Edited by Mr G. |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Zene prepusti meni!
|
|
lulamae
Post Options
Thanks(0)
|
no dobro..kaj se vi tu sad svadate
dajte recite vise kaj da jedem jer ja tamanim kaj stignem i ne znam kaj bu uopce od tog mog crobica..ok,danas sam uspjela pojesti samo narancu poslije treninga..al jucer sam jela strukle..ups sram me bilo..nisam mogla odoliti |
|
balerina
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bok svima, molim da mi netko odgovori sto je dobro navece kao zadnji obrok prije spavanja.Poslije treninga uzmem brze proteine i to je oko š9. 00 ali kasnije sam jos gladna...
|
|
mala plese na rubu
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
pojedi posni sir prije spavanja
|
|
nenadv
Viden/a u gymu Joined: 28 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
voce se sporije apsorbira nego neki brzi ugljikohidrat. dobro ti je izmjesati 30takg grozdjanog secera (ima ga u DM-a) sa vodom i popiti poslije treninga, i kao sto je neko spomenuo, ni whey protein nebi bilo lose konzumirati skupa s tim... |
|
nenadv
Viden/a u gymu Joined: 28 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
najbolja stvar prije spavanja je posni sir ako ga mozes jesti, ja ga nazalost nemogu smisliti nacrtanog... |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
whey shake + oko 3 jusne zlice grozdjanog secera (u DMu manje od 20kn, na ambalazi mislim da pise Das Gesunde Plus Traubenzucker kad sa svojih š6 godina banem u DM cure me cudno gledaju)
nesto prije spavanja sam jeo tunjevinu koju pak ja nemogu smisliti pretjerano, i jedno vrijeme posni sir iskreno, nisam citao ostale odgovore, ali o ovome se vec pisalo po forumu,i siguran sam da ces pronaci pravi nacin sretno |
|
boogeyman
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moze li mi netko odgovoriti koji obrok bi mi bio najbolji poslije treninga a da nije whey ili neki preparat.. Mislim na obicnu hranu kao meso,sir, voce i sl..
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |