"anketa" |
Post Reply |
Author | |
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Ožujak 2008 at 19:28 |
koliko puta dnevno vjezbate? iskljucivo ujutro ili?
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pokusavam 3x tjedno. Poslije posla - oko š8-š9h.
Kada nisam radio uvijek sam trenirao oko š4h no sada se sve promjenilo. |
|
sanjalica
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 61 |
Post Options
Thanks(0)
|
ujutro i navecer na orbitreku p š5 min+utorak i cetvrtak karate,š.5 h
|
|
DIJAN
Viden/a u gymu Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
U teretani 5-6 puta tjedno + cardio 30-45 min 3-4 puta tjedno...
|
|
www.all-stars.hr
TRAIN HARD OR GO HOME! |
|
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dnevno jednom po min šh. 5-6 puta tjedno.
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja isto tako! S time da cesto mijenjam "programe", tj. bavim se svim i svacim pa mi nije dosadno, a i prilagodim rekreaciju trenutnom raspolozenju i energiji koju imam. I rijetko kad vjezbam ujutro, ponekad vikendom (ak se ne vratim prekasno doma noc prije). Najcesce oko š8 sati vjezbam, to mi je idealno doba. Edited by Signorina |
|
INcontrol
Viden/a u gymu Joined: 26 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
4-5x trening snage. 5-6x cardio. Snaga ujutro, cardio navecer. Napiso bi ja i detaljnije, al admin mi nedaju dok ne skupim postove Edited by INcontrol |
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
4-6x pilates, orbitrek po 40 min 3-4x, 2x šh trbusni, šx po 2h s-faktor..
|
|
ShapeUp
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ponekad ujutro ponekad popodne il navecer ovisno o mojim smjenama na poslu... Sad imam stanku jer sam ozlijedila kolino na treningu..Najradje bi nastavila tempo 5-6 puta tjedno al sad nakon ovog cu smanjit na 3-4....puta....Ovo mi je najgore sto mi se moglo dogodit da moram doma ka invalid siditi..sa ovim ledovima na koljenima...Za kvasinu necu vam ni pricati haha |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |