Jos š nova! Pozz :) |
Post Reply |
Author | |
feliz
Cita FAQ Joined: 24 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Listopad 2011 at 18:10 |
Lijepi pozdrav, dragi svi...:)
Odlucila sam se prikljuciti jer sam se eto, nakon dugo vremena pocela aktivnije baviti sportom i more me neka pitanja koja nemam gdje postaviti a vasu stranicu redovito pregledavam jer su clanci zanimljivi i poucni :) Imam nekoliko zacrtanih ciljeva, neki se ostvaruju, neki ne, barem ne brzinom kojom bi ja to htjela :) Da skratim uvertiru, treba mi pokoji strucni savjet i podrska u vezi vjezbanja i prehrane. Visoka sam š76cm, imam 68 kg icilj mi je smrsaviti nekoliko kg (5 npr ) i oblikovati tijelo. Posljednja 3 tjedna vjezbam 5 puta tjedno, 2 x tjedno kruzni trening (boot camp/crossfit), ostale dane crobni trening (brzo hodanje na traci, orbitrek - 60-90min). Prehranu sam izmijenila u smislu smanjenog unosa UH i povecanog unosa proteina. Takva prehrana mi vise i odgovara buduci da nisam neki ljubitelj ugljikohidrata.:) Problem je u tome sto rezultate primjecujem, ali ne brznom kojom bih ja to htjela! Vjerojatno je problem sto sam se u 29oj odlucila pokrenuti i sad se cudim sto ne ide sve kao nekad, kao od sale :D Uglavnom, zanima me koji oblici vjezbanja su idealni ako mi je cilj mrsavljenje, radim li nesto krivo i sto bih trebala korigirati. Hvala, LP i citamo se i tipkamo :) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |