Power mass |
Post Reply |
Author | |
petar269
Cita FAQ Joined: 02 Studeni 2011 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Studeni 2011 at 22:24 |
Ovako htio bih dobiti 6-7 kg..naime an š80kg imam 66kg
hranom bas i ne ide, znate da uvijek postoje ljudi koji malo pojedu i udebljaju se a postoje i oni koji puno jedu pa nikako da dobiju par kg...htio bih uzeti power mass š587g...treniram nogomet..hoce li to utjecati na brzinu,eksplozivnost itd?
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ako ti snaga i ekplozivnost ostane ista a budeš teži, da, bit ceš sporiji. Tebi treba trening i hrana, kad to riješiš ubaci mass gainer između obroka ako baš hoceš
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
petar269
Post Options
Thanks(0)
|
Nogometni trening je 4 puta tjedno + trening snage na tom treningu sto radimo i sto ja radim sam kod kuce...a o hrani da ne pricam,stvarno puno jedem,
moze https://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/povecanje-mase/Power-Mass-Xtreme-š587g.aspx ovaj umjesto tog mass ganiera?
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Taj trening snage ne može biti nešto spomena vrijedan što ga radite u isto vrijeme kad i nogometni trening. što radiš kod kuce i kako jedeš?
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|
petar269
Post Options
Thanks(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=WYYi8zA4zAg&feature=player_embedded ovo za prsa, noge(kvadriceps,tako da se naslonim na zid i noge mi budu savinute pod 90 stupnjeva i drzim oko šmin i tako 3 puta)400 trbusnjaka po serijama...imam jako dobru definiciju,treba samo mesa da se to popuni,...jedem ujutro ,rucak, 2 međuobroka između rucka i vecera, te vecera i poslje koju jebuku ili slicno...znaci 5 obroka.
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
bez teskih utega i kompleksnih vjezbi, nema mase ni snage...
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
A gimnasticari? :) ali za njega je prikladniji trening s utezima, da P.s petre ajde napiši tocnije što i koliko jedeš definitvno ti treba neki bolji trening snage i vece opterecenje, i inace od oni trbušnjake nema nikakve koristi |
|
|
petar269
Post Options
Thanks(0)
|
lol ja sam mislio da mi je opterecenje sasvim ok jer u jednoj seriji ovih sklekova ispustim dusu xD
š.obrok sendvic u snack baru(to je znog skole) (9.35.9.50h) 2.obrok budem gladam pa se nazderem za rucak(peceni nadbatak,salata,juhakrumpir)š4.00h 3.obrok 2 kriške s nutelllom š7h 4.obrok jabuka i kako kad neki cokoladni napitak š9h 5.obrok npr 8 plaacinki s nutellom ili 4 pecena jaja 2šh 6.obrok š-2 jabuke 23.30h to je jedan primjer... zasto mislis da od ovih trbusnjaka nema koristi? dobijem ja dobro opterecenje taj moj trening otprilike pola sata ali je jako intenzivan jer sam cuo da za definiciju treba sto brze radit s malim ponavljanjima...btw ja ocu da se ta definicija poveca,da mi se ugradi jos mesa xD
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |