Problem sa održavanjem :/ |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Listopad 2011 at 16:41 |
|
Pozdrav dragi fitnessovci,
Imam problem sa održavanjem tjelesne mase, sa prehranom, sa fizickom aktivnošcu, sam sa sobom... Naime, dođe dan kad mi se otvori volja želja za treningom ( a cim treniram odmah pazim na prehranu, odmh sam življi, ne spava mi se, ko raketa sam eto) i onda treniram nekih 3 tjedna, pazim što jedem, održavam se, sretan sam.... Onda pak dođe neka prokleta faza...4-5 tjedan, sam od sebe odustajem od svega, ležim, prežderavam se, i totalno mi je svejedno što sam se proteklih 3-4 tjedna trudio, znojio, prolio krv treninzima... Samim time sam pospan, ne trzam na ništa, uživam u hrani, pojedem enormne kolicine... Eh onda opet poživcanim, napunim se voljom, pocinjem vježbati pravilno se hraniti, i tako u krug...i tako u krug... ... ...A željenih rezultata, naravno nema..Problem je u meni, u mojem psiho stanju, u tim promjenama stanja, neznam šta i kako da to promjenim... Vjerujem da nisam jedini u ovom problemu..Hajd popricajte sa mnom, hvala! :) |
||
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
||
Wooz
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tako i ja nešto radim samo u dužim periodima tipa 2-3 mjeseca treniram i pazim što jedem , pa me nešto pukne i prestanem sa svime na 2-3 mjeseca pa opet pocnem i stalno tako :/
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo i meni je uletio takav period.. 3 tjedna nisam taknuo utege ni nis.. trebas si postavit neki konkretan cilj koji zelis ostvariti.. ovako besciljno vjebanje nema smisla.. mozda ces onako dobit volju kad vidis da to predstavlja izazov..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a da probaš staviti dobar osjecaj, poletnost i živahnost kao cilj vježbanja? tako da mišici i fizicki izgled budu posljedica
|
||
Sebastian96
Viden/a u gymu Joined: 10 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 183 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to nije problem s održavanjem, to je problem s tobom
|
||
U mirin brah?
|
||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni se znalo dogodit da nakon godinu i pol vježbanja dođe žuta minuta i onda me tri dana drži to da više ne bi vježbao, da mi je sve to teško, pa onda zašto vježbam i patim se a nikome to nije bitno itd... ali najvažnije je ono da se ti bolje osjecaš kad vježbaš a ujedno se i dobro hraniš pa nema te malaksalosti i umora (govorim iz svog iskustva) i tako sad cim osjetim da mi pada volja odma uzmem dva ili tri dana odmora i nakon toga opet sve po starom tjeram sam sebe da ne bi došao na ono što sam nekad bio! (kaže narodna "dobar je strah onome tko ga ima" bar to kod mene pali jer se odma sjetim da bi mogao biti onaj stari debeljuco ako se ne uhvatim treninga )
Btw. moram se nadovezat na Davora, također pokušaj si odredit neki cilj i bit ce odma lakše jer ceš imat izazov protiv samog sebe i neceš samo tako posustajat u treningu te prehrani! |
||
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
@sebastian, jako dobro zapažanje, svaka cast
Usprkos cilju, padam...Imam strašno puno neodloživih obaveza, pa onda trening ostavljam za "sutra" Danas pocinjem ponovo, iako nemam ni truncice volje, koda sam propao :) |
||
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
tražiš isprike, toga nema... ako imaš neodgodive obaveze, imaš ipak 30min bar, za neki trening kratki, asigurna sam da bar 2x tjedno možeš uhvatiti i više vremena od 30minuta.... ok ako je taj period neodgodivih obaveza nekih tjedan-dva..pa usporiš...ali sve drugo ne priznam..a nebi trebao ni ti....
|
||
1Ivana
Cita FAQ Joined: 18 Listopad 2011 Location: Rijeka Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
haha..meni ovo zvuci kao PMS...
ali Dalia je u pravu, sigurno se nađe pola sata za trening...moji treninzi,gotovo svi, nisu duži od toga,ali su skoro svakodnevni.. (by Zuzana,ali to sam vec sto puta rekla)
|
||
tyros
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ja se pola sata samo zagrijavam :P
PMS, ma sve je danas moguce :) Pola sata mogu samo odraditi neki homemade, ako odem u grad u teretanu npr vec trebam š,5h.. Vratit cu se insanitiju i utezima.. |
||
|
||
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Joooj, zvuci poznato :D Prije godinu dana bih se bila zaklela da cu do kraja života vježbati kao manijak... I onda me nešto puklo, promijenii su mi se prioriteti i eto. S dva treninga dnevno (sad mi to zvuci totalno opsesivno ) "spala" sam na dva puta tjedno. Trbuh nije savršeno ravan i sve to skupa, ali sretna sam i smirena. A kad mi se opet bude dalo, krecem sa starim drilom
Zakljucak: nekad jednostavno ne ide. To što ti je nekoliko mjeseci vježbanje možda na desetom mjestu u životu - u redu je! Samo zadrži neku osnovnu aktivnost radi zdravlja.
|
||
Život pocinje svakoga dana.
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zašto si uopce vježbala 2x dnevno? nije ni cudo da si pregorila |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
tyros
Post Options
Thanks(0)
|
|
Daj stavi neku slicicu, da vidimo rezultate treniranja 2 puta na dan :)
|
||
|
||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Apsolutna prica kao kod mene Zacudo, i ja sam zadovoljna iako sam ranije izgledala mnogo bolje, al' bih svejedno volela neku sredinu izmedju treniranja 3x nedeljno(sto mi je malo) i treniranja 2x dnevno(ne svaki dan doduse), cisto da imam tu disciplinu...Al' i meni prekurcilo bas i sad pokusavam da se vratim na staro. |
||
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
tocno vas razumijem, ja sam trenutno na6-š0 treninga tjedno. Ali sva sreca još niti blizu zasicenja, vjerojatno zbog velike raznolikosti treninga...
|
||
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
||
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Loše razdoblje života (faks, decko, blabla), vježbanje mi je bilo kao antidepresiv. I da, stvarno sam pregorjela Mislim se vratiti cešcim treninzima, ali tek kad budem sigurna da to radim iz pravih razloga. I ne bu nikakvih slika
|
||
Život pocinje svakoga dana.
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |