Mlijeko u prahu |
Post Reply |
Author | |
Zizu
Cita FAQ Joined: 30 Studeni 2011 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Studeni 2011 at 13:43 |
Zdravo svima ja sam Mikan iz Crne Gore.
Da li bi neko znao da mi kaze koliko je dobro mlijeko u prahu za ishranu. Cuo sam da ima 34 g proteina naš00g. Ima li neko da ga koristi? Hvala unaprijed. :D |
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
To nije mlijeko u prahu, više bi rekao da je to obican prah posoljen raznim aditivima koji dobiva marketinški naziv mlijeko u prahu, da se ne zavaravamo...Upitni su mi ovi proteini, nevjerujem..
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
Zizu
Post Options
Thanks(0)
|
Pa mene mnogo ne interesuje je li to markentinski naziv ili nije, zanima me moze li se koristiti u ishrani i kako da se koristi?
Provjeri ali ja msm da ima dosta proteina... Hvala.. |
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Javit ce se neko ko više zna o tome, nikad to nisam imao u ruci, tako da ne muljam bezveze
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
To je dehidrirano mlijeko mislim,al osim proteina puno je uh i m pa nije neka opcija kvalitetna
|
|
Zizu
Post Options
Thanks(0)
|
Aha ok hvala.
|
|
Pinky_Zg
Cita FAQ Joined: 11 Sijecanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
To je onda dobro za nap mene koji oce dobit misicnu masu? |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |