Novi dizajn - komentari? |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Prosinac 2011 at 02:05 |
|
Hej FITovci,
evo digli smo novi dizajn portala. škicnite, pogledajte sve i javite kako vam izgleda. Od novog dodali smo:
Dajte nam još cca 3-4 dana fore da sredimo sve bugove i onda ce sve raditi kao po špagi. Slobodno komentirajte, volimo cuti ideje / kritike / pohvale - navalite! Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Malo mi je cudno za sada, izgleda baš dobro !
|
||
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Superkul!
|
||
Život pocinje svakoga dana.
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Drago mi je da vam se sviđa. Slobodno komentirajte / hvalite / kritizirajte ili dajte neke ideje ako mislite da nešto nedostaje.
Slušamo sve komentare.
|
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ko me to bacio lavovima, priznajte
Dobro je, malo se na blogu gubim al naviknut cu se s vremenom |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vec sam ti rekla da je sve super!
ALI, blog me zbunjuje do daljnjeg (prokužit cu ga! ), ne mogu ni nac one galerije (ako ih ima uopce)? |
||
LiveStrong
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sad sam tek to vidjela...ma Gym, ti si totalno super cool! |
||
LiveStrong
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Galerije ce biti na naslovnici bloga, još ih nismo stavili, ali ce uskoro biti! Don't worry.. Ovu sliku moram pojasniti: Ovo je novo i možda nije svima jasno. Svi useri koju su ulogirani na blogu imaju ovakav box koji je njihov mali panel za aktivnosti - klikom na njega možete pisati novi blog post, postaviti novu galeriju, napraviti novu anketu ili pogledati svoj inbox + daje vam uvid u vašu statistiku (koliko ljudi je citalo vaš blog, koliko ljud je glasalo da ste super cool i dr.). Taj mali panel ili box vas prati kroz cijeli blog i galerije - kako bi potaknuli vašu aktivnost. Primjetili smo da se nekolicina ljudi buni i da im nije jasan taj box pa razmišljamo kamo da ga stavimo, a opet da bude dovoljno vidljiv. Slobodno javite da li ste ga skužili od starta i da li vam smeta... |
||
|
||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma meni je on jasan, samo što ja ne vidim svoje postove nigdje!
|
||
LiveStrong
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zika, ovo je tvoj profil -> Zika profil a ovo je tvoj blog -> Zika blog Na profilima korisnika postoji dio koji se zove - pregled aktivnosti - gdje su linkovi na blog postove, komentare, forum postove, galerije i sl..
|
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ekipa, a kako vam se sviđa naš novi fitbeat:
Pomocu fitbeata možete pratiti aktivnost FITovaca na cijelom portalu odnosno što FITovci pišu iz minute u minutu na clancima, blogovima, galerijama i forumu. Trenutno fitbeat ne prati nove postove na forumu, samo otvaranje tema, no i to cemo uskoro ukljuciti. Kako vam se to cini?
Edited by Zoki |
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Damn, totalno!!! Zato mi i nije jasno - ono, mene bacit lavovima?! Oh! I'm shocked! Heheheh Zoki, dobra fora , baš sam se nasmijala kad sam to vidjela - ma ko se samo sjetio tog bacanja lavovima Super Zoki, sad imam što za otkrivat, stalno nalazim nešto novo - evo, privikavam se vec Samo mi još na blogu nekako fale da se svi blogovi vide, kao što je prije bilo...mislim, ja vidim arhivu od drugih ali ne vidim svoju pa ne znam doc do svojih starijih blogova, nakopala sam se vec al nikako ih iskopat...možda nešto krivo radim? * aaaaa ispravak, skužila sam po primjeru za ziku, sve 5 Edited by Gym_girl |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
trebalo bi ubaciti bolji WYSIWYG editor za pisanje blogova, neki sa malo više mogucnosti. Kao ovaj na forumu recimo.
|
||
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
||
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kod komentara clanaka, bilo bi dobro da se stavi i link na clanak, tako da oni koji citaju forum mogu procitati clanak na koji se komentari odnose. Možda ga ja ne vidim, ali mislim da ga nema.
Edited by alpinist |
||
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
||
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Umrla sam od smijeha kad sam vidjela to bacanje lavovima Znaci ne možeš vidjeti tko te želi bacit lavovima a kome si cool?? Da vas svih pobacam....hahhahahah |
||
alpinist
Post Options
Thanks(0)
|
|
vidiš i to bi trebalo promijeniti, jer sad možeš sam za sebe glasovati i ne samo to, alpinist je alpinistov prijatelj
|
||
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |