Bronchitis - kortikosteroidi |
Post Reply |
Author | |
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Prosinac 2011 at 13:35 |
Zadnjih š0 dana apstiniram od treninga jer sam dobila Bronch.
Lagani kašalj me nije omeo da 7 dana zaredom treniram (kao, iznojit cu ja prehladu ), 3 dana izlazim van..... Tako da sam na kraju završila na hitnoj. Za terapiju su mi uz Sumamed i Nolicin uvalili i Symbicort - kortikosteroidi u pumpici. Zanima me da li je netko vec imao iskustva s tom pumpicom jer kortikosteroidi baš i nisu za zezanje i malo mi je, moram priznati, frka to koristiti. Osim što se usta moraju ispirati nakon korištenja da se ne dobiju gljivice u ustima.... ..... tu mi srce lupa ko ludo i tresem se kao da imam Parkinsonovu. |
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ocigledno da se nije zezati s tim sto imas, jer ti je propisana trojna terapija:
antibiotici, i to poprilicno jaki, inhalativni kortikosteroid (budesonid) i beta-2-simpatomimetik (formoterol). Ja bih ti savjetovao š0-š4 dana pauze od treninga i strogog pazenja da se to ne zakomplikuje, tezi oblici brohnitisa mogu preci u upalu pluca. Pozdrav |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
A jesam, trudila sam se ležati, ali ja sam valjda naaaajgori pacijent ikad!
Prošlo je vec tjedan dana od pocetka terapije, još malo kašljem i malo me bole pluca... Sad cu se paziti koliko mogu jer treba biti tip top za skijanje! I treniram vec 3 dana... Nisam izdržala više. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |