:) |
Post Reply |
Author | |
MINNI
Cita FAQ Joined: 13 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Prosinac 2011 at 08:49 |
eto ja sam nova :) imam 50 kg i š60 sam visoka..ali imam skembicu i to mi se ne svida, nimalo :( al polako sam pocela mijenjati svoje navike, pijem vise vode dnevno, ne jedem cokoladice kao prije!!
sada u š.mj krecem u teretanu pa ako ima ko kakav savjet!?? inace sam studentica, a svi znamo kako se oni hrane, nazalost. |
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav :)
|
|
will smoke your weed for food!
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla ;)
I kao studentica se mozes zdravo hranit.. Samo izbaci junk food iz prehrane, ulovi se treninga s utezima i to je to ;)
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
MINNI
Post Options
Thanks(0)
|
ja ne zelim nikako smrsaviti..i znam da moram mijenjati prehranu, ali nikako da si ju osmislim kak bi to trebalo izgledati!??
trening s utezima!?okeee samo da maknem tu skembicu :( |
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bokic studentice, savjeta ce biti puno dont worry
Bitno je kad krenes da ustrajes u tome i rezultati ce doci. |
|
MINNI
Post Options
Thanks(0)
|
onda me savjetujte u vezi prehrane!?? :) tolko sam toga procitala da ni sama vise neznam sta da jedem
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Izracunaj bazalni metabolizam.. podijeli taj iznost kalorija na 6 obroka dnevno. Imaj u svakom obroku proteina i kompleksnih ugljikohidrata, osim vecere. Ona nek se sastoji od proteina i zdravih masnoca (primjer: š50g posnog sira + 30g badema)..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
MINNI
Post Options
Thanks(0)
|
...hvala :) moze ovak, za dorucak neke zobene pahuljice i voce, za rucak sta se skuha sa povrcem ili neko meso s rižom, a vecera posni sir..jel može umjesto badema neki ljesnjaci ili orasi !??
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možeš orahe/lješnjake/lanene sjemenke/maslinovo ulje...
Dorucak si obogati nekim izvorom proteina. Osobno preferiram jaja, npr.napravim si 4 (2 žutanjka, 4 bjelanjka); možeš si smiksati frape posni/banana/zobene, ovisi što voliš. Koristim whey, pa njega ubacim u zobene za dorucak kao izvor proteina... Edited by zika |
|
LiveStrong
|
|
MINNI
Post Options
Thanks(0)
|
a sto se tice vjezbanja, da se zagrijavam š0tak min.i onda na trcanje!??a od š.mj.cu u teretanu tak da ce to biti dobro :) hvala vam na savjetima ;)
|
|
MINNI
Post Options
Thanks(0)
|
gdje se moze kupiti taj whey!?
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mozes ovdje: Whey protein - Fitness.com.hr web shop. Btw.. dobrodosla, i naravno treba smanjiti cokoladice, povecati unos zdravih namirnica i primiti se vjezbanja. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |