Heloooouuu :) |
Post Reply |
Author | |
Annabel Lee
Cita FAQ Joined: 22 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Prosinac 2011 at 13:03 |
Ciao!
Evo pozdrav svima od jedne Annabel Lee iz Rijeke , 26 godina, studentica (da, da, znam...) Nadam se ugodnom obostranom druženju... Ako nije bed, otvorit cu novi topic sa svojim mislima i osjecajima haha šalim se, pa se nadam da cete pronaci par pametnih i za mene. Naime, dovodim se u red, mislim cak i uspješno.... ali mi nebi falilo par rijeci podrške u ovim hladnim zimskim danima Btw, citam vas od hmm.. cca 6. mjeseca, iako malo više na portalu - malo manje na forumu ali ok... Uglavnom - pozzzz svima :) |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav, Annabel Lee
Napiši nam kako treniraš, prehranu, ako misliš išta ozbiljno i poslušati naše savjete! I znaš ovu: |
|
LiveStrong
|
|
Annabel Lee
Cita FAQ Joined: 22 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
hej :)
postala sam svoj post pod Dijeta... neznam je li na dobrom mjestu pa možeš tamo pogledat... |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pogledam!
|
|
LiveStrong
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |