evo i mene :) |
Post Reply |
Author | |
Mjolnir
Cita FAQ Joined: 05 Sijecanj 2012 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Sijecanj 2012 at 21:20 |
Pozdrav forumaši,
da se predstavim, ja sam zaposlena studentica s kronicnim manjkom kila.. Vec mjesecima citam forum i danas sam došla na temu slike i tako dobila motivaciju da vam se pridružim, znaci manjak kila je oko -š0, tocnije - visina: š75, težina 53, sportske aktivnosti 0, nakon višemjesecne dijete bazirane na što vecem unosu junka i coca cole jedino što sam dobila je trbuh pa sad izgledam poprilicno komicno I tako sam ja shvatila da to tak nebu išlo te zato sad krece zdrava prehrana i teretana, naravno uz pomoc foruma FITOVCI pozdravljam vas i bacam se u citanje FAQ-a |
|
Sebastian96
Viden/a u gymu Joined: 10 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 183 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam nezaposleni student sa viškom kila, može razmjena?
|
|
U mirin brah?
|
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz Mjolnir, dobro došla među fitovce,....... usput nisan moga da ne primjetin COOOL nick!!!
Edited by Thor |
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
Mjolnir
Cita FAQ Joined: 05 Sijecanj 2012 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sebastian vrlo rado, daj mi š0 kg i ja ti dam svoj posao
Thor hvala, odlican ti je nick (cak sam i ja na avataru)
|
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
...pa naravno nigdi ja neidem bez tebe Edited by Thor |
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav!
|
|
Mjolnir
Post Options
Thanks(0)
|
Imam sad jedno pitanje, koliko sam ja to shvatila ja bi trebala izbjegavati crobne treninge i radit što više sa "šipkama". No sad, trener koji radi u mojoj teretani je rekao da bi bilo dobro da na traci za trcanje radim na što vecem nagibu i da brzo hodam.. Jel se to onda racuna ko crobni i jel bi vi to meni preporucili?
(nemojte zamjerit plava sam pa ne kužim baš sve to)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |