Raznovrsni trening |
Post Reply |
Author | |
malee
Cita FAQ Joined: 11 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Sijecanj 2012 at 11:13 |
Pozdrav svima!
Trebao bih par savjeta. Naime, bavim se sportom vec više od š5 godina, ali tek u zadnjih godinu-dvije dana intenzivnije posjecujem teretanu. Tu ima raznih programa za masu, definiciju, kardio, itd. Međutim, moj problem je da bi htio s razlicitim grupama mišica postici razlicite stvari. Tako primjerice s nogama sam zadovoljan, ali bi htio dobiti na eksplozivnosti, oko trbuha naravno izgubiti malo sala koje tu stoji vec godinama, u prsima i rukama dobiti malo na masi. S obzirom da mi se vecina programa tu cini prilicno iskljucivim kako skombinirati vježbe da dobijem željeni efekt i da se efekti pojedinih vježbi ne kose međusobno. S prehranom sam poprilicno zadovoljan i uglavnom se poklapa sa prehranom koju vecina savjetuje: što cišce meso (piletina, puretina, tuna), posni sir, zobene pahuljice, whey, orašasti plodovi, voce, povrce, zeleni i bijeli caj, itd., a sve to u 5-6 obroka kroz dan. Visok sam š97 i variram od š03-š08 kg što mi odgovara s obzirom na sport kojim se bavim (vaterpolo) i imam 25 god. Edited by malee |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav,rjesenje tvojih problema je carobni stapic ili nazovi vidovitog milana za savjet
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |