Pozdrav. |
Post Reply |
Author | |
overhaul
Cita FAQ Joined: 03 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Sijecanj 2012 at 21:05 |
Evo da ne budem nepristojan, primjetio sam da se nisam predstavio a nedavno sam se registrirao zbog nekog komentara. Imam 42g/178cm/78kg. Cijeli život sam fizicki aktivan, svaki dan barem na biciklu, ( i tako oko 25 godina) a nedavno sam si nakupovao multigym, još jedan sobni bicikl i podosta utega i pribora(guma, handgripova) - sve ih koristim redovito i svakodnevno, ovisno o terminu mišicne grupe koju taj dan maltretiram :)
-odmah jedan savjet: nemojte kupovati handgripove sive boje na kojima piše "sports" u ciklocentru jer sam ih podrobio (samo stiskanjem šakom!!) nakon tjedan dana oba?!? Pitanjce, kad sam vec ovdje: Što ciniti kad se pojavi bol u laktu (uzrok vjerojatno zgibovi ili sklekovi pri kojima zna škljocati zglob). Dali da jedno vrijeme izbjegavam vježbe rukama? To je malo problem, jer dosta ostalih vježbi ovisi o njima, ne? Pozdrav! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |