Insanity |
Post Reply |
Author | |
nadalina3x
Cita FAQ Joined: 10 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Sijecanj 2012 at 10:37 |
Pozdrav svima!
Vec neko vrijeme pratim ovaj forum i nalazim dobre savjete i motivaciju. Vec drugu godinu idem u jedan fitness klub na insanity ali ne radimo po programu Shauna svaki dan nego ono klasicno fitness tri puta tjedno. Malo sam izgubila motivaciju u zadnje vrijeme pa odlucih da napišem par rijeci.
Imam 38 godina, visoka sam 178 cm i trenutacno imam 87 kg.
Prošle godine sam krenila na ovakav oblik fitnessa kada sam imala 100 kg. Kile sam natukla cuvajuci trudnocu i maaaaloooo jeduci. Uglavnom nakon cjele školske godine treniranja bez promjenjene prehrane smršavila sam 3 kg ali sam se dosta smanjila u obujmu. Bilo je dobro za pocetak ali nedovoljno. Krenila sam na insanity prehranu, slicno kako je Theia pisala u svom blogu, samo što su moje kolicine bile malo vece i nakon toga je sve krenilo. Do sada sam smršavila 10 kg i sve je super. Željela bi samo reci onima koji misle da ce vježbajuci tri puta tjedno po sat vremena bez radikalne promjene u prehrani smršaviti, nema šanse. Nije stvar niti u mršavljenju kao mršavljenju, okretniji si, brži, snažniji, manje umoran i to je ono na što treba gledati.
Nema isprike nikakve za ne krenuti. Ja sam majka omanjeg copora djece, gospoja u godinama, radim i stignem sebi skuhat, spremit, ponit na posao, stignem vježbati i više od ova tri puta tjedno jer vikendom uvijek još nešto radim (trcim uglavnom).
Malo su mi sad moje te kile stale ali to valjda tako treba biti. Nadam se samo da cu biti strpljiva.
Ajmo ljudi pohvale, pokude i po koji savjet majstora su uvijek dobrodošli.
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pohvala, kakve pokude, rekla si da si sredila prehranu, da vježbaš 3x tjedno plus aktivan vikend, i imaš više male djece. uz to sve i radiš.. ti si nešto kao super žena
Sa kilama ako je stalo, možda samo malo da pojacaš trening...promjeniš... bilo bi dobro imati trening sa utezima... ne samo eksplozivnost.... kad bi uspjela tako nekako kombinirati...bilo bi savršeno.... pozz....
|
|
nadalina3x
Cita FAQ Joined: 10 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na pohvalama. Nisam ja nikakva super žena samo imam dobru logistiku (baka servis).
Radim i sa utezima samo mislim da bi trebala malo prehranu presložit. Morat cu par dana pisat sve šta jedem i onda vidit.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |