Marinirani divlji zec |
Post Reply |
Author | ||
Nautilus
Cita FAQ Joined: 29 Sijecanj 2012 Location: Prim-goranska ž Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Sijecanj 2012 at 08:56 |
|
Nemam recept za navedeno jelo jer sam ga dobio od jedne starije žene na poklon(muž joj je lovac) ,pa cu navesti ono što znam.
Jelo je predobro, vec par dana nakon treninga za veceru ga tamanim. Zec je raskomadan na manje komade i kompletno je uronjen u maslinovo ulje (osjetim da ima i octa i limuna). Vidi se da je puno cešnjaka (veci komadi) ali se ne osjeti njegova jacina jer su okusi stopljeni. takodjer uronjeno je punoo ružmarina. Pretpostavljam da je to i sve od sastojaka, samo neznam koliko to mora stajati da bi postalo jestivo. Ovako gotovo jelo se ne kvari i može puno stajati. Da ne govorim da je meso divljeg zeca krcato proteina, masti gotovo nema uopce, a umak je toliko dobar da koliko god izbjegavam kruh jednostavno ga moram stalno tocat.. pa ako netko ima bolju recepturu neka podijeli..
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pitaj tu ženu od koje si ga dobio za recept
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jadan zec.....:(
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ništ manje jadniji od pileta kojeg ubijaš svaki dan |
||
Nautilus
Cita FAQ Joined: 29 Sijecanj 2012 Location: Prim-goranska ž Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Cim saznam kompletan recept se javim :-)
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kokoši i perad mi nisu slatki..u biti jedino te životinje mi nisu neš .... a zecici su mekani i slatki :P
|
||
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
necu vas citati više :P :P
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |