savjet... |
Post Reply |
Author | |
magda
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Ožujak 2008 at 11:39 |
Godinama odlazim u teretanu. Dugo sam se bavila crobicom, a prije dvije godine odlucila sam se na sprave. I sada ulazim u problem. Dogodilo se da nakon dvije godine moja ramena postaju sira, ruke razjacane prilicno. Nikada ne dizem vise od š0 kg na spravama, a sa utezima radim koji su 2 kg teski. Gledam mnoge oko sebe, cini mi se da se to nikome nije dogodilo. U cemu grijesim i kako da to popravim ? |
|
Nikola
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 65 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa ti rastes ko kvasac...hocu i ja tako
|
|
Slabi ste vi za mene!
|
|
magda
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
heheheheh....a nista...da ti ja budem osobni trener
|
|
Nikola
Post Options
Thanks(0)
|
moze,hocu i ja da mi se ramena tako sire kao i tebi
|
|
Slabi ste vi za mene!
|
|
magda
Post Options
Thanks(0)
|
pa nemojmo pretjerivati ..nisu se bas tolikoooo rasirila...vec su van okvira koje sam sebi zacrtala
|
|
Nikola
Post Options
Thanks(0)
|
pa nista,sad samo kuliraj,odmaraj,uzivaj-nemoj nista da radis i smanjicese same od sebe....
|
|
Slabi ste vi za mene!
|
|
magda
Post Options
Thanks(0)
|
eh, pa da jos nakrcam i salo
|
|
Nikola
Post Options
Thanks(0)
|
pa neces,pazi sta jedes....
|
|
Slabi ste vi za mene!
|
|
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mozda da vise ne radis toliko vjezbi za ramena i smanjis tezinu utega. Ja vjezbam vec nekih 6 godina, redovito. No, kada su utezi u pitanju - dizem najvise škg (kod vjezbi za bicepse i tricepse) - cak se i to primjecuje.
|
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
vjezbaj umjesto teretane pilates.. to ti vise oblikuje izduzene lijepe misice nego bas bilda.. ja u pilatesu dizem š kg jer su vjezbe preteske da bih mogla vise.. dok sam vjezbala bodybuilding isla sam do 4kg.. |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trebala bi smanjiti kilazu i povecati broj ponavljanja, ali pazi da bude maaala kilaza. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |