Akcija Power Tower!! |
Post Reply |
Author | |
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Veljaca 2012 at 09:13 |
Kolege, želim Vas obavijestiti o akciji u Intersportu.
Radi se o spravi Power Tower, koja košta 1470kn, a sada dobivate -30%, mislim da je ovo super popust. Inace sprava je poluprofesionalna, cvrsta, stabilna. Eto požurite, nece popust dugo trajati! |
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
M-power
Cita FAQ Joined: 31 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav,bas razmisljam je uzeti..sad kakve je kvalitete tocno,je da djeluje dobra..mozda da neko potvrdi ko je vec ima..sad bi bila oko 1000kn, dobar popust mislim do 9.2 da je akcija!!!
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
http://www.intersport.com.hr/pdf/vodniki/fitnes.pdf
pronašao sam spravu malo skrolaj dolje ti je
|
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Testirana je na max 135kg..Ja sam se vjesio po njoj i stvarno je mocna sprava..Isplati se garantiram!
|
|
|
|
M-power
Post Options
Thanks(0)
|
Super..ovo je prilika ovakav toranj za 1000kn uzeti..ovo u sobu ide..sipke svukud po kuci..hehhe! Nego jeli se savija-njise kad radis zgibove..ili to ona u intersporta nije dobro zavidana..
|
|
tyros
Post Options
Thanks(0)
|
Ništa se ne savija niti ne njiše..Samo, visoka je dosta sprava, meni bi to došlo skroz do plafona..
|
|
|
|
M-power
Post Options
Thanks(0)
|
triba to uzeti..nema druge...tnx!
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
uzeo bi ali nemam para baš , iako ovakva prilika se ne propušta
|
|
M-power
Post Options
Thanks(0)
|
Dodem u intersporta i majstor kaze da mu je ono zadnji u ducanu da ga nemoze prodati..ali da moze naruciniti.. ja kazem sto da stigne kad izade s akcije..on da tako nekako..ok hvala dovidenja! Nisan ja te sriceeee...
|
|
M-power
Post Options
Thanks(0)
|
http://www.pride.hr/Products/6629-stalak-za-vjebanje.aspx hm...
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
nije ni ta loša ali nisam siguran u kvalitetu ali ko zna
|
|
tyros
Post Options
Thanks(0)
|
Cudno, ova PRIDE-ova mi izgleda ko stalak za infuziju
|
|
|
|
M-power
Post Options
Thanks(0)
|
Da,nije nesto ova prideova! Ova na fitnessu shopu se cini ok, samo zokija neki popust triba uzicati..
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
60 %
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |