Kvalitetna digitalna vaga? |
Post Reply |
Author | |
ToDi
Cita FAQ Joined: 21 Studeni 2011 Location: Osijek Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Prosinac 2011 at 16:29 |
Znam, znam ... cudna tema za otvaranje. :D
Ali volio bih da mi preporucite koji model digitalne vage najbolje uzeti i da je kvalitetna. I da, bitno mi je da pokazuje kg, udio vode i masti. Gledao sam neke primjere na Google, ali ne znam koja marka je bolja i takvo što. I da nije preskupo - negdje do 300injak kn eventualno. :) Konikom, emezzeta, interspar, gorenje i sl ...? Hvala vam. :) |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidi ovu digitalnu vagu:
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
ToDi
Cita FAQ Joined: 21 Studeni 2011 Location: Osijek Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam znao da i vi imate osobne vage. :)) Mi imamo od kuce digitalnu vagu kupljenu u Lidlu i ona pokazuje samo kg, lb i st. Ali ja tražim onu vagu koja pokazuje i kg i udio vode i masti. Imaš li takvu vagu u svojoj ponudi? Ili makar preporuku marke? Tefal? Bosco? ... Pitam jer je i pracenje udjela masti i vode korisno za sve one koji žele dobiti na mišicnoj masi. Pitao sam za ovu vagu jer sam na režimu zdrave prehrane i umjerene fizicke aktivnosti od 30ak min dnevno [kucna varijanta] pa i dalje mršavim. Edited by ToDi |
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kakva je sad to "pametna vaga" za negdje oko 300kn koja mjeri vodu i masti u tjelu?
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisu ti te vage pouzdane, pouzdanije ti je ogledalo
Kažeš da i dalje mršaviš, a cilj ti je mišicna masa? Znaci da prehrana šteka, i možda trening - tu ti vaga nece pomoci |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |