bokic:) |
Post Reply |
Author | |
gala24
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Veljaca 2012 at 17:14 |
Veliki pozzz! Nova sam ovdje i neznam ni sama od kuda bi krenula....uffff....evo osnovno: imam 24 god, imam 56kg i visoka sam 159.Do prije godinu i pol(dok nisam ostala trudna i rodila predivnog sina) uvijek sam imala 50/51 kg i bilo je OK!
Nakon poroda ostalo mi 10 kg za skinuti ali uspjela sam.Odrekla se slatkoga i vecere poslije sest sati(nisam redovito jela) te trcala svaki dan 3 km,tako 3mj i skinula 10 kg dosla do svojih 50 kg.
Jeli to zdravo ili ne....neznam! Jedini problem je bio sto mi je jos uvijek ostao trbuh i salo i koža
Evo sada sam krenula opet trcati jer želim opet doci do svoje kilaže(zima ima svoje posljedice pa sam dobila 6kg) i radim trbušnjake,jedem tri oborka i to je to.
Zapravo ja bi htjela dovesti svoj trbuh u red.trebala bi mi pomoc oko jelovnika i dali trebam jos kakve vjezbe raditi!!!
HELP PLEASE!!
|
|
gala24
Post Options
Thanks(0)
|
A zasto nitko nije zainterisiran????
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz
Trbuh i koža su ti ostali zbog ne jedenja (odnosno nedovoljnog jedenja i izbjegavanja istog) , te neadekvatnog treninga pa si zapravo skinula i mišicnu masu, tako da to na kraju je ispalo ovako.......pogledaj malo faq po forumu i pocni ozbiljnije vjezbati jer malo trcanja i trbusnjaci i nisu neko vjezbanje ucinkovito |
|
gala24
Post Options
Thanks(0)
|
nemojte biti tako ozbiljni....ipak je to sve necemu vrijedilo s obzirom da mi je trebalo dosta da se pokrenem.kako da sada poradim na misicnoj masi...ukratko mi recite..pleasekako da se pocnem hraniti.
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno, samo krenuti sa vjezbom i primjenama zna bit veliki korak. Kaj se jela tice prosvrljaj po faq ili po ostalim pocetnicima koji su pitali isto. Trening s utezima je najucinkovitije sto mozes napraviti, pogledaj i nauci osnovne vjezbe
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |