So it begins! |
Post Reply |
Author | |
Monom
Cita FAQ Joined: 19 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Veljaca 2012 at 12:22 |
Pozdrav Svima!
Šta reci, a pritom ne slagati...Nakon novogodišnje odluke sam se ostavio pušenja,alkohola i heavy metala, i odlucio se posvetiti svom fizickom aspektu(mentalni ne može bit bolji!) Naletih na ovaj forum i vidim da ima jako zgodnih tema! Malo o meni: Visina:200 cm Težina:100 kg Nisam ni debeo a ni mršav! Primarni cilj: Napunit se mišicima! Krenuo sam u teretanu po prvi puta u životu prije tocno 2 tjedna i doživio prosvijetljenje!Mogu reci da sam se navukao!Treniram 5 dana tjedno od cega 3 dana s utezima a dva intervalna kardio treninga...nije lako nije lako...ali svidja mi se što sam prepušten samome sebi i snazi volje! Da ne duljim!Drago mi je što postoji ovakav forum i sigurno cu vam se obratiti u slucaju kakovih nedoumica! Živili! |
|
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
|
Haha, i heavy metal je otpao, ha? :D Sretno!
|
|
Život pocinje svakoga dana.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao!
Drago mi je da si se ostavio poroka i primio treninga! Samo tako nastavi, pogledaj treninge na forumu i našu kategoriju "vježbe", dobiti ceš motivacije i ideje još više! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
heavy metal je najgori od ova 3 poroka :) bolje da se ostavija
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |