što jesti poslije treninga |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | ||
Mamalina
Viden/a u gymu Joined: 03 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Rujan 2009 at 21:47 |
|
Molim sve koji mi mogu pomoci jednim savjetom da to ucine:
Upravo sam se vratila s Body-shape (step crobic s dosta vježbi snage visokog intenziteta - oko sat vremena) i recite mi što da sad pojedem, znam da bi ugljikohidrati poslije treninga bili dobri ali 22 su sata. Jel mogu popiti cašu mlijeka ili Nesquika (htjela bi napraviti nešto pravilno). Hvala |
||
male stvari za velike ljude
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Proteinski shake ili light jogurt.
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Mamalina
Viden/a u gymu Joined: 03 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala
|
||
|
||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa kad vec pije taj jogurt jel nebi bilo dobro da uz to uzme neko voce npr. jabuka + jogurt ili slicno?
|
||
Leonora2102
Viden/a u gymu Joined: 30 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 101 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja skoro uvijek neko voce... :D : D
to mi pase, onako osvjezi, a nije tesko. |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dodaj još neki proteincic uz to |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Leonora2102
Viden/a u gymu Joined: 30 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 101 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
npr, osim jogurta. s cim da kombiniram?
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije bitno što su 22h, da je i š ujutro il 2 popodne, odradila si trening i iscrpila se, necim moraš povratit izgubljeno i sigurno ce biti iskorišteno za popunjavanje glikogena i krpanje mikrotrauma na mišicima. Samim vježbanjem si potaknula metabolizam tako da je i to još jedan razlog manje za brigu i razlog više da pojedeš nešto. Ako te baš strah desktroze i wheya u 22h, možeš komotno složenih uh + neki protein, primjerice riža/int kruh/ + posni + povrce |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E ovog se ja držim kad ne uzimam ništa od navedenih dodataka i sasvim je dobro. |
||
Mamalina
Post Options
Thanks(0)
|
|
hocete reci da je caša mlijeka malo premalo
|
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imaš FAQ na forumu, teme o ovome, pa citaj. Uostalom caša mlijeka se ne može smatrati obrokom. |
||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kolko nakon treninga moram jesti, dok dodjem kuci treba mi par minuta...ako dodjem npr.oko 2šh kuci, šta da pojedem pošto ne koristim nikakve dodatke?? jel može jogurt i jabuka???
kad onda da jedem nakon toga ? jer oko 23sam vec u krpama,nekad i ranije |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da, premalo je, puno premalo a što se dianninog pitanja tice, najbolje je umjesto klasicnog pwm-a jedno pola litre cokoladnog mlijeka, i onda 45 min - š h nakon toga normalan obrok sa UH i P Edited by Iluvatar |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
A može i samo jedan obrok (poželjno masti+protein tipa sv sir i lanene sjemenke/orašasti plodovi), buduci da vjerojatno ne radi toliko ancrobno intenzivno, vecer je i za cca 2 sata ide spavati, no stvarno ovisi o tome koliko je intenzivan bio trening i kakav je. |
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
posni sir + neka vocka ( npr:jabuka)
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne valja |
||
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |