prijavljujem se |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
TwinsMama
Cita FAQ Joined: 21 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Veljaca 2012 at 14:12 |
Evo i mene, mlade mame blizanaca. Dobila sam 25 kg u trudnoci, skinula 12 (nista), ostalo najmanje 15 za skinuti, ali naravno ljenost je nagora bolest. Hranim se u letu, nemam reda, jedan dan vjezbam ( u kuci), narednih 10 ne i sve tako u krug. Nisam u mogucnosti izlaziti vani, tako da mi se sve vrti u kuci sa bebama. Eto, odlucila sam da to sve presjecem rigorozno, prateci vasu stranicu i citajuci iskustva...pa ja to moram i mogu, zelim.
Hvala :) veliki pozdrav :) |
|
TwinsMama
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim...dobro ce mi doci koja podrska :D hvala
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ooo vidi je al je nestrpljiva
Evo, da ti ja poželim dobrodošlicu i dam podršku Ipak, hoce li to izlijecit tvoju bolest, odnosno lijenost? I don't think so, mada bi ja jaaaakooo voljela da imam tako jak utjecaj ...pa onda...što cemo? Hocemo..necemo? |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
TwinsMama
Post Options
Thanks(0)
|
Hvaaaaaaaaala gym girl :D!!! Ma ako ne moze se izlijeciti, moze se zalijeciti,uh! Hocemo hocemo nego sta cemo :D I am ready!
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ok, ajmo onda zalijeciti, i to je neki pocetak valjda
Spremna? Aaaajmo onda, vjerovat cu ti Visina/težina, klasicni jelovnik, kako izgleda trening kad ga ima? :) |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
TwinsMama
Post Options
Thanks(0)
|
visina 172 , 80 kg
Jelovnik, dorucak 1, 2 jaja ili samo zitarice, rucak (nekad ga ima nekad nema), povrce (sve vrste, rijetko cvjetaca), piletina, tunjevina, vecera nekad je ima nekad nema, nekad zitarice, nekad voce, ali ono sto je najbitnije ako ima nesto slatko to obavezno ide poslije dorucka ili rucka, nekad i poslije vecere ili uzmem nesto sto pravim bebama onako sve usput, hljeb dvije kriske, uz sve to...otprilike to se tako vrti, tjestenina ponekad. Trening radim turbo jam mix 1 i 2 http://www.youtube.com/watch?v=xJ0T-eZ_xhY (imam dvd i u kuci radim) ili preskakanje vijace 100x10, onda pauza 10 dana mozda i 15 pa onda opet 5 puta radim, pa opet tako :/ |
|
vedi08
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2012 Location: rijeka Status: Offline Points: 135 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja mogu pomoc samo s podrskom, jer jos uvijek ni sama ne povezujem sto i koliko trebam jest
tako da je bolje da sutim :D
|
|
TwinsMama
Post Options
Thanks(0)
|
Vedi, podrzavamo se, sutimo, citamo, slusamo i radimo :)
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Mamice, što znaci ovo nekad ima nekad nema Jel to ono - ako ima jedno drugo nema ili nema nijedno? Ajajajajaj pa hoce li mi netko olakšat malo
Što cemo sad nas dvije...mogla bi komotno jutro docekat tipkajuci Jesi proucavala što forum? |
|
|
TwinsMama
Post Options
Thanks(0)
|
Gym, hahahhaaa, ma mislila sam ono nekad preskocim dorucak, nekad rucak, problem je sto mi nista to nije uredno. Evo upravo proucavam :D
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Hmmmm mislim da ceš imati puno, puno posla Samo ti proucavaj, nešto si složi pa pitaj za detalje
|
|
|
TwinsMama
Post Options
Thanks(0)
|
Znaci ovako...
9:00 . 20 g cokoladica sa zitaricama i kava bez secera 11:00 trening cardio 45 min 12:30 100 g zitarica sa casom mlijeka 15:30 povrce sa sojom i paradajiz sosom ( ne znam koliko ) 19:30 palenta, kolicina sake jedva sastavih, malo proteina, ali jedva sam stigla i ovo pojesti, valja li ista od ovog? |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
jao... pronac neki normalan obrok ovdje je ko nac iglu u plastu sijena
....ajmo ponovo, pokušaj drugi |
|
|
vedi08
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2012 Location: rijeka Status: Offline Points: 135 |
Post Options
Thanks(0)
|
to se i meni ucinilo, cini mi se da mi lakse ide kombniranje prehrane, nego samih vjezbi :D
moralna podrska by vedi :)
|
|
TwinsMama
Post Options
Thanks(0)
|
:))))) evo cini mi se da sam pocela dobar dan :))), eto dan poceo sa sendvicem od tunjevine i crnog kruha...
:D ovo ce biti dobar dan predosjecam :))))) podrska vedy od mame :D |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
...definitivno bolje od cokoladice
obavijesti nas na kraju dana, i kolicine molim |
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |