Molim za malu pomoc... :) |
Post Reply |
Author | |
scarlet0harra
Cita FAQ Joined: 18 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Veljaca 2012 at 22:59 |
Za pocetak-visoka sam 160cm i imam oko 55kg,medjutim cilj mi je da dodjem do 52kg...vec 3 meseca treniram 4x nedeljno,prezadovoljna sam trenerom i treninzima i skinula sam oko 3kg,ali ova poslednja 3 nikako nece dole i mislim da je to najvise zbog nepravilne ishrane,tacnije trudim se da jedem kvalitetne stvari ali mislim da mi kolicine nisu odgovarajuce,a mozda i vreme i raspored obroka...
Da li bi neko mogao da mi pomogne i otprilike napise kako bi moja ishrana trebalo da izgleda? Unapred zahvalna.... |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav,
U 3 mjeseca 3 kg je slabo ukoliko ti je primarni cilj skinut visak , a i malo mi je cudno ako si prezadovoljna trenerom i treninzima kako je onda moguce da si skinula samo 3 kg i zapela? On ti ne pomaze i ne savjetuje oko prehrane? Napisi jelovnik trenutni pa po tome mozemo korigirati da se ne piše napamet. Edited by The Phoenix - 28 Veljaca 2012 at 10:03 |
|
scarlet0harra
Post Options
Thanks(0)
|
jeste malo ali kazem,zato sto nisam bas pazila na ishranu,a trener mi ne daje savete o ishrani ali meni to nije problem jer sam bila kod dvoje nutricionista i znam kako bi trebalo da se hranim,ali posto sam otkad treniram malo vise gladna,pogotovo posle treninga,kazem,verovatno je problem u kolicini unete hrane,a ne u njenom kvalitetu....primer mog jelovnika:
omlet od 3 belanceta+supena kasika sira 0% mm+solja jogurta 0% mm ili 2 kuvana jajeta/hrenovke i solja jogurta uzina mi je uvek 1 vocka belo meso (pilece ili curece) ili nemasna teletina ili riba (skusa,pastrmka,losos) do 200gr+povrce(bareno,sveze) druga uzina mi bude ili sir 0% mm i neko povrce ili jos jedna vocka ili pilece belo kuvano i povrce vecera uglavnom tunjevina (do 100 gr) u vodi i bareno povrce ili integralni pirinac |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije stvar u kolicini, zapravo jedeš manje nego što bi trebala i obroci su ti prilicno prazni i slabi, što zapravo može biti problem sam po sebi.
Užina sa vockom je loša, slaba, veceru ne jedi UH, osim ako nemaš trening prije vecere, a druge obroke ti fali ili Uh ili masti (osim dorucka koji je cisti p+m) , jer samo proteini sa ništ aili minimalno uh i bez masti su kalorijski slabi i teško da te mogu zasititi. |
|
scarlet0harra
Post Options
Thanks(0)
|
a kako bi onda,bar otprilike,trebalo sve to da izgleda,sad sam tek u nedoumici.... :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |