Zdravo tijelo ili proteini |
Post Reply |
Author | |
Ilir
Cita FAQ Joined: 09 Ožujak 2011 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Ožujak 2011 at 17:36 |
Ja imam oko š7 godina-65 kg , visina oko š80 cm i nikada u životu nisam koristio vještacke proteine. Da bi postigao normalno tijelo( ne moram biti mnogo NABILDAN ) da li moram koristiti vještacke proteine, ili mogu paziti na prehranu mislim da unosim mnogo proteina prirodnog porijekla i Ugljiko Hidrata.
DA LI SE TAKO MOŽE POSTIcI NORMALNO TIJELO I MIšIcI, i da li moram mnogo više vježbati od onih koji unose vješ. proteine. Da pokušam da treniram i bildam na prirodan nacin. Također pijem mnogo mlijeka što sadrži kazein potreban za rast mišica. -I Kako da povecam svoju prirodnu masu mišica na prirodan nacin? -Koje su najbolje namjernice za trening (nabrojati) -Da li je zdravo za razvoj mišica piti vecu kolicinu vide. Hvala za odvojeno vrijeme. Edited by Ilir |
|
Asia
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da se to pitanje proteina vec š00 puta provuklo kroz forum...ja ih uzimam i bez nih ne mogu,rješenje za brz i kvalitetan nadomjestak obroka,ali ako misliš da ceš toliko(iskoristivih) proteina unijeti prehranom kroz dan,znaci 2g/kg tjelesne težine,odnosno malo više ako želiš masu,onda ih nemoj uzimati..
Iako je to jedan od najkvalitetnijih izvora proteina i nema u njima ama ništa loše,ili nezdravo,kao što mnogi misle |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne razumijem što misliš s time "vještacki" proteini.. Ako misliš na whey, on ti nije neophodan, možeš i bez njega. Možeš i navesti svoju visinu, da otprilike znam/o na cemu si sada. Na prehranu svakako moraš paziti, bez kvalitetne i regulirane prehrane neceš imati posebnih rezultata. Voda ti nece "razviti" mišice, to je dug i težak proces, potrebno je uložiti mnogo truda za to.
btw. anketa ti baš nema nekog smisla, + procitaj FAQ Edited by Pitbull |
|
Scarlet_Letter
Viden/a u gymu Joined: 10 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja koristim proteine :vještica: i teško bih bez njih... Ne vidim što je u njima nezdravo jer je to izolat neceg sasma prirodnog. No dobro, ako si tako naumio... Puno posnog sira, sirutke, puno ribe, piletine, puretine. I tak. Idem sad odletit na metli. |
|
Dum spiro, spero.
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ista reakcija btw, sad sam skužio anketu aaahahahahahahahahahahahahahahahaahahhahahaaha Edited by soner_9393 |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
*Ve*
VIP clan Joined: 12 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 116 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa koliko vidim, vec ti je ekipa odgovorila..
Protein i bjelancevina su ista stvar. Bez proteina nema izgradnje mišica. A sad je na tebi da odabereš iz kojih ceš namirnica unositi proteine.. hoce li to biti whey, kazein, posni sir ili bjelanjci, apsolutno svejedno. Ako se tebi da zezati s time da si nosiš proteinski obrok sa sobom u teretanu umjesto da jednostavno popiješ whey, that's fine.. Usput, whey=sirutka. što je neprirodno u tome? Kakav ceš to "neprirodni" mišic dobit ako piješ whey, a ne npr. posni sir? Gdje ce se vidjeti ta razlika? Dakle - jesti prije i poslije treninga, obrok koji se sastoji od P+UH. Za ostale informacije vjerujem da možeš pronaci na forumu ako ga malo prelistaš sretno |
|
XXL-Zagreb
|
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ajmeee umireeeeem hahaha
Prijatelju ti se prvo trebas nakupiti informacija o prehrani, vjezbanju i suplementima. Pa onda tek krenuti jer ces tada znati sta zelis i neces biti zbunjen. Tako da ti preporucujem ovdje po forumu prelistati teme koje te zanimaju i koristiti www.google.com za pretrazivanje |
|
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
Opcije u anketi su vrh vrhova
Neznanje ti je na vrhuncu,dobro se zna cemu služe spororazgradljivi a cemu brzorazgradljivi proteini,kao i jednostavni i složeni UH i zasicene i nezasicene masti.Prolistaj malo forum,a ako želiš baš da ti damo sve savjete plus sve namirnice slobodno mi pošalji poruku,riješit cemo nekakvi popust |
|
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Oh my God!!!!!
Umirem od smijeha. Nisam ni ja odmah skužila anketu. Neznam šta da izaberem ovo prvo ili drugo.... Hvala što si nas nasmijao! |
|
hm
|
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
Momak se nakon ovoga više nikad nije pojavia, cccccc.... niste ga morali ovako brutalno ismijat.
|
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam stao na ovome "ja imam oko 17 godina", i ne ide dalje...
|
|
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
A sto volim grupu ljudi " Jebo proteine, to je smece, izaziva rak" a poslije toga udju u Mcdonalds i stresu jedan tripple xxl hamburger i litar coca cole u sebe...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |