hej pozdrav svima! |
Post Reply |
Author | |
supercollider
Cita FAQ Joined: 26 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Veljaca 2012 at 08:54 |
Bok ja sam Vedro, sa definiranih 70kg doso na 90 kila trbuha i skoro sisa, muskih. Nisam 5 godina prstom mrdnuo po pitanju vjezbanja i evo zadnjih 5mjeseci vjezbam ko lud ali sam prehranu zanemario, ali i to slazem zadnjih par tjedana pa ocekujem rezultate.
Forum je zanimljiv, ima tonu informacija i samo tako nastavite. Cao |
|
vedi08
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2012 Location: rijeka Status: Offline Points: 135 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro dosao :) saljem dobre vibre :)
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
welcome! Stigneš se dovesti u formu, ima joooš 113 dana do ljeta! |
|
LiveStrong
|
|
supercollider
Post Options
Thanks(0)
|
113 dana :D ma ne brine me ljeto.
pitanje, jel se javorov sirup isplati jesti? Pitam posto su mi zobene same po sebi porpilicno bezukusne. Cujem da je strasno kalorican a s druge strane kazu da je ok pa nezz bas. tnx |
|
pepperedangus
Viden/a u gymu Joined: 11 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja svoje zobene zamješam sa wheyom, dobiju znatno na okusu. oko javorovog sirupa ti nemogu pomoc doduše, nisam baš informiran :(.
|
|
deejay
Viden/a u gymu Joined: 10 Veljaca 2012 Location: cerna Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozz dobro doso,, citaj forum ima super stvari
|
|
supercollider
Post Options
Thanks(0)
|
tnx ljudi, citam forum, ima super stvari :)
nisam specifikacije bas naveo. 183cm, 90kg, vjezbam 5 puta tjedno. pozdrav |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |