Optimum Nutrition |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Ožujak 2012 at 17:06 |
Vjerujem da ste primjetili, od 12. mjeseca su dostupni i kod nas Optimum Nutrition proizvodi.
To je najprodavaniji brend za sportsku prehranu u svijetu, svi su vjerojatno probali njihov 100% Whey Gold Standard. Uskoro dolazi još ON proizvoda i paketi. Jeste koristili do sada Optimum proizvode?
Edited by Zoki - 01 Ožujak 2012 at 17:06 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
deejay
Viden/a u gymu Joined: 10 Veljaca 2012 Location: cerna Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
diet boost i mega fat burner... diet boost je termogenik koji jednostavno przi malo je prejak ali i djeluje!
|
|
animal87
Viden/a u gymu Joined: 28 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 163 |
Post Options
Thanks(0)
|
odlican....
|
|
Jedem pileca prsa po kucama. Sa prilogom i bez!
|
|
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
nisam još, al sljedeci puta uzimam da probam
|
|
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|
animal87
Viden/a u gymu Joined: 28 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 163 |
Post Options
Thanks(0)
|
okus je solidan,nije sladak...odlicno se mijesa sa vodom i meni je dobar za probavu...
ali najveci plus mi cjena,kanta od 2.3kg mi dodje oko 400kn
|
|
Jedem pileca prsa po kucama. Sa prilogom i bez!
|
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Yes i to vec nekoliko puta, ON je kvalitetan nema sumnje
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kod kojeg si vidio bolji efekt?
|
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Vjerojatno cemo uskoro imati Optimum nagradnu igru pa se ukljuci! + moram priznati da jako puno ljudi kod nas kupuje Optimum. Jednostavno je prepoznatljiv i svi ga vole i naravno vrhunski su proizvodi.
|
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Radimo Optimum pakete uskoro, pa koje proizvode bi voljeli vidjeti zajedno?
Paketi ce biti povoljni, biti ce stalno na akciji.
|
|
|
|
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
Natural 100% Whey Gold Standard i Glutamin ili Diet Boost?
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Igore, upravo smo danas poslikali 100% Whey Gold Standard + Mega Fat Burner i dobije se na poklon ON rucnik. Dvoumili smo se izmedju Diet Boost i Mega Fat Burnera, i na kraju odabrali ovaj drugi.
|
|
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svakako kad uštedim uzimam njihove proizvode !
|
|
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ajde probati cu tu kombinaciju,iako mi je danas stigla kanta proteina od vas.Mislio sam da ce te nabaviti taj njihov Natural protein.
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Uskoro dolaze novi Optimum proizvodi, znam da dolazi casein protein, no nemam još cijelu listu proizvoda. Obavijestim ovdje cim stigne. Nadam se da cemo dobiti i Opti-Men jer i taj je proizvod ultra dobar te popularan. |
|
|
|
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
p.s. za kojih mjesec dana kad potrošim ove koje imam... Edited by alpinist - 02 Ožujak 2012 at 09:20 |
|
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Evo, napravili smo 2 Optimum paketa:
U oba paketa dobijete nešto gratis!
|
|
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |