caos |
Post Reply |
Author | |
pepperedangus
Viden/a u gymu Joined: 11 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Veljaca 2012 at 20:58 |
hellou :)
znaci, imam 22 godine, dolazim iz splita, i krecem s novim ciljevima u teretanu ponovno nakon pauze za božicne/novogodišnje praznike. visok sam 1'88 i težak 85kg na 11% bodyfata (prije praznika sam drža 8% i 83kg), i eto, kako je sada ljeto relativno blizu, treba se malo i dovest u red nakon pauze jel... pošto ne volim ništa sam radit, reg. sam se ovde za malo online druženja, dijeljenja iskustava itd. ^^. Do tipkanja ! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
..jeste ocistili snijeg?
Pozdrav pepperedangus - inace, kakva pauza za praznike? Nema pauze! :) Samo ti nama tipkaj i sudjeluj i dalje u raspravama... nekako ste nam sramežljivi zadnje vrijeme, toliko vas novih ima tu, a nigdje vas nema Do tipkanja |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
pepperedangus
Viden/a u gymu Joined: 11 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
cuj sramežljiv :D svratija bi samo koji put na forume al evo sad malo cešce pa sam racuna aj neka se i registriram i malo tipkam s ljudima :P. i za taj snijeg, fala bogu da ga više nema, naši ovi iz splita su totalne budale šta se tice bijelih radosti XD.
Edited by pepperedangus - 02 Ožujak 2012 at 16:51 |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |