Medjuobrok |
Post Reply |
Author | |
cromeister
Cita FAQ Joined: 07 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Veljaca 2012 at 14:06 |
Pozdrav.
Jel može netko reci par primjera za medjuobrok? Obicno pojedem 70 - 80 g nekih orašastih plodova i bananu? Koliko je to u redu ne znam ni sam..? Sto vi inace jedete i što bi preporucili? Edited by cromeister - 20 Veljaca 2012 at 14:07 |
|
colt95
Cita FAQ Joined: 08 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa ovisi...orašasti plodovi jesu zdravi ali i kaloricni....neznam jogurte...neko drugo voce osim banane..naranca, jabuka...posni sir...
|
|
Wooz
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni se uglavnom ne razlikuju puno obroci i medjuobroci . Ta tvoja kombinacija je pretežito masti + ugljikohidrati , a bez proteina što nije dobro ... imaš temu sa dnevnim/tjednim jelovnicima pa vidi šta ljudi pišu .. primjer mog medjuobroka evo na prvu tuna i tjestenina
|
|
ToDi
Cita FAQ Joined: 21 Studeni 2011 Location: Osijek Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ukoliko se želi skinuti na kilaži - bilo bi preporucljivo:
Prijepodnevna užina - 200 g voca Poslijepodnevna užina - 150 g voca i 50 g sira Povremeno možeš u popodnevnoj užini napraviti vocni jogurt u kucnoj radinosti ako te pere želja sa slatkišima - 1 dcl jogurta + mix smrznutog ili svježeg voca po izboru - blender - eto finog slatkiša. :) A ako se želi održavati ili dodati na kilaži, onda povecavati gramažu voca i ponekada kod popodnevne užine omoguciti slatkiše, vocne kolace i sl. kao i povecani unos suhog i orašastog voca. :) |
|
jase
Cita FAQ Joined: 07 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Orašasti plodovi da, ali ne zaboraviti da u 100 g ima otprilike 600 kalorija. Za medjuobrok kombiniram suhe šljive (pet do šest kom) i desetak badema, ili šalicu zelenog caja u kombinaciji s integralnim dvopekom... zadovoljna sam za sada i nastojim da mi zadnji obrok u danu ne bude poslije 19 sati... i spavanje je jako bitno prakticiram ici oko 22 sata ne kasnije (minimum 8 sati sna).
|
|
animal87
Viden/a u gymu Joined: 28 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 163 |
Post Options
Thanks(0)
|
medjuobrok najbolje da bude kombinacije proteina i masti.
primjer za to moze biti posni sir sa lanenim uljem ili bademima,
takodjer bjelo meso sa povrcem.
samo nije bas pozeljno da se uzimaju ugljikohidrati velikog glikemojskog indexa jer je to nepotrebno
|
|
Jedem pileca prsa po kucama. Sa prilogom i bez!
|
|
wannabe skinny
Cita FAQ Joined: 23 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
šalica slimfigura caja i jedan dvopek sa posnim sirom:) (nekad i dva)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |