New Posts New Posts RSS Feed - nezzz kako daljeeeeee
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

nezzz kako daljeeeeee

Post Reply Post Reply
Author
kolacici View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kolacici Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: nezzz kako daljeeeeee
    Posted: 26 Veljaca 2012 at 23:18
eeee evo i mene citam ovo i bas mi se svida ova stranica...ugl. treba mi strucna pomoc jer nezz kako dalje da se borim s viskom kilograma.... od kada sam zavrsila srednju skolu otisla sam na more sezonski radit tamo bila 4.mj i 20dana i za to vrijeme se udebljala 11kg znaci otisla sa 64 a vratila se sa 75kg vis.169cm krenila sam u teretanu od pon-pet
PREHRANA: POSTO NISM RADILA SPAVALA SAM DO12H zatim sam jela fitnees pahuljice(salicu)a, za rucak sam jela bilo sto mama skuha jednu porciju KRUH nisam jela i slatko sam izbjegavala sto sam vise mogla al sam varala sa slatkim i i zatim odem u teretanu i vozim bicikli 60min trbusnjake oko 100 i malo sam dizala utege 2puta10...i za 6mj smrsavila 13kg, nakon toga opet otisla na more i bila6 mj i sve vratila jer tamo sam opet pocela jesti sve i svasta i svaki dan kolaca i to kasno navecer i opet sad dosla kuci nigdje neradim i opet idem u teretanu i swe ispocetka i sad u ovih 4mj sam izgubila 5kg ide mi puno sporije znaci jedem oko 12 (pahuljice ili jedno peceno jaje sa posnim sirom i jednu snitu kruha)-ZATIM ODEM UDARAT VRECU 30MIN, PA OKO 15H JEDEM MESO ILI KUHANO POVRCE SA JEDNOM SNITOM KRUHA I ODEM U TERETANU i vozim bicikli 60min. i poslije toga nista nejedem na dan unesem mozda 900lalorija.. SAMO SAM SUB.I NED JEDEM STA BILO I PREZDERAVAM SE... i sad se bojim uvest novu prehranu jer mislim da ce mi se vratit i da necu nikad smrsavit jos tih 6kg sad znam da sam cijelo vrijeme pogresnu prehranu imala i da moram JESTI POSLIJE TRENINGA I IMAT NA DAN 5-6MALIH OBRKA ALI MENE ZANIMA AKO UVEDEM TE MALE OBROKE I AKO JEDEM POSLIJE TRENINGA DALI CU JA MOCI SMRSAVIT JER SAD SE MOJ ORGANIZAM NAVIKAO DA NISTA NEJEDE POSLIJE TRENINGA I BOJIM SE DA SE JOS I NEUDEBLJAM...! unaprijed hwala
Back to Top
Sara89 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sara89 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Veljaca 2012 at 09:28
Uh, kaotican post i kaotican život Smile
Za pocetak posloži stvari u glavi - što ti je cilj? Što zapravo želiš? 
Izgadnjivanje preko tjedna i prežderavanje vikendom nije baš formula za dobar osjecaj Tongue Mislim da si na dobrom putu što se vježbanja tice, super je što si vec aktivna! Meni je cudno što spavaš do 12, ali to je valjda stvar osobnih preferenci. Mislim da bi bilo bolje da malo ranije ustaneš, jer je to i prirodnije za organizam. To bi ti moglo pomoci da organiziraš prehranu. 
Ako sam dobro shvatila, vježbaš oko 16 sati, a onda do iduceg dana u podne ništa ne pojedeš? Uh... Tako sigurno neceš moci na duge staze! Zacrtaj si neki (fitness) cilj i pokušaj za pocetak tjedan dana malo ranije ustajati, jesti urednije i nastaviti s vježbanjem. A za vikend kad se poželiš prežeravati, reci NE, nazovi frendicu i odi u šetnju Wink
Život pocinje svakoga dana.
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Veljaca 2012 at 09:50
Ne citam postove bez zareza i tocki Tongue

Ozbiljno, rijetko se dešava ali kad vec ne provedete dovoljno vremena u citanju osnova kojih je ovdje tona prije nego što postavite pitanje, dajte se onda bar potrudite napisat suvisli post jer ionako nije lako pohvatat 1000 razlicitih prica ovdje, a kamoli tek ovakav cušpajz.

Ovo pišem zadnji put, drugi put samo preskacem temu.

"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
kolacici View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kolacici Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Veljaca 2012 at 17:25
cilj mi je sad da smrsavim zdarvo i da se nebojim da ce mi se te kile opet vratiti... pa ako mi moze neko napisat pravilnu prehranu ... saro hvala!!!
Back to Top
jase View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jase Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Ožujak 2012 at 14:46
Osobno sam probala razne dijete, ali ništa od toga, i onda jednog dana pocela sam gledati na hranu na drugi nacin. Promijenila sam nacin pripreme, pocela proucavati nutricionisticku vrijednost namirnica, promijenila neke navike i rezultati su poceli bivati sve vidljiviji... Idealnog programa mršavljenja nema, po meni to je individualna stvar, svatko treba dokuciti što je to što utjece na gomilanje kg. Kod mene je to bilo slatko i kruh, jednostavno sam bez problema iz svakodnevne prehrane izbacila slatkiše (cak i cokoladu koju sam obožavala), kruh, peceno meso, sokove... jedem svu hranu samo pripremljenu na drugi nacin, više kuhano na pari, zacinjeno s malo maslinovog ulja, više jedem bijelo pilece meso (koje prije nisam mogla ni smisliti) kuhano ili peceno na grilu, ne odricem se juha ni salata, medjuobrok ili kad me "uhvati glad" pojedem po nekoliko suhih šljiva, smokava ili malo orašastih plodova, ne pijem kavu vec nezasladjen zeleni caj, nastojim da mi zadnji obrok u danu ne bude iza 19 sati, spavati idem oko deset ne kasnije, budim se u 6 i osjecam se super... na ovaj sistem sam se navikla i sad mi je to sve normalno. Želim i tebi da pronadješ sama svoj stil prehrane s kojom ceš biti zadovoljna i koja ce davati i vidljive rezultate. U biti da sada sam živjela da bih jela, a sad JEDEM DA BIH ŽIVJELA. Sretno!
Back to Top
kolacici View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kolacici Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Ožujak 2012 at 16:04
jase ova zadnja recenica mi je predobra!!!! hwala! u potpunosti se slazem da s tobom u vezi ovoga da svatko mora naci svoj nekakav put ka smrsavljenju da je to individualna stvar!!!
Back to Top
wannabe skinny View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote wannabe skinny Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Ožujak 2012 at 11:27
Originally posted by kolacici kolacici wrote:

svatko mora naci svoj nekakav put ka smrsavljenju da je to individualna stvar!!!

potpisujem ovu izjavu 100% Što vrijedi za jednu osobu, drugoj ne mora dati nikakve rezultate! Sretno!
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.