Kupnja utega preko Amazona |
Post Reply |
Author | |
HAS
Cita FAQ Joined: 13 Studeni 2011 Location: Marija Bistrica Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Ožujak 2012 at 10:17 |
Ima li netko iskustva sa kupnjom rabljenih utega preko Amazona? Zanima me jeli se više isplati kupiti na taj nacin preko interneta ili ovako u nekom ducanu u Hrvatskoj?
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako kupuješ vani, pripazi da ti ne naplate dostavu puno jer se radi o teškim proizvodima. U HR je dostava 25 kn, a vani bi te mogla koštati puno više.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prvo nece ti ni slat u Hr, drugo shipping ce ti bit barem duplo skuplji od utega. Totalno neisplativo.
|
|
Markkko
Cita FAQ Joined: 23 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nadji negdje u HR pa kupi, troskovi dostave bi te zaklali....uuuu
|
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Preporuka: http://blue-gym.com/shop/index.php?cPath=42&osCsid=2f473a270180570ea40b5a93a18cab21 Najjeftiniji su, nedavno sam imala narudžbu kod njih, jeftiniji su 20-ak % nego ostali u hrv!! |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
i to s razlogom... http://forum.teretana.net/viewtopic.php?t=27249 |
|
bebolina
Post Options
Thanks(0)
|
Letimicno sam procitala, ...... ja sam kupovala bucice od 4 i 5 kg i elasticnu traku, odlicna cijena i kvaliteta toga što sam kupila. Možda su im neki utezi i sprave loše napravljeni jer su sami nešto izradjivali, nemam pojma, moje bucice su tvornicki plastificirane :D....ali dobro je znati što ne uzimati od njih. |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
mislim da su ti vrecice od shopinga teže od tih 4, 5 kg |
|
bebolina
Post Options
Thanks(0)
|
Haha...pa jesu ali njih nosim do auta i iz auta do kuce :p a od sutra sam na p90x pa nisam htjela forsirat s kilažom, i tako su program i vježbe zahtjevne same po sebi. Ali ne planiram ostat na tih par kilica
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |