Gaspari MyoFusion |
Post Reply | Page 123> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Kolovoz 2011 at 12:02 |
||
Da li ste probali što od Gaspari Nutrition linije proizvoda?
Vani Gaspari jako dobro kotira, pogotovo Gaspari MyoFusion kojeg smo dodali prije par dana na web shop: MyoFusion u svijetu kotira kao jedan od najprodavanijih whey proteina i proteina uopce. MyoFusion se sastoji od 4 razlicita izvora proteina, mješavina proteina sirutke (koncentrat i izolat), bjelanjka jajeta i izolata mlijecnog proteina. Sadrži nešto i hidrolizata proteina sirutke, CLA, vitamine i minerale, omega-3 masne kiseline. Gaspari Nutrition je odnedavno dostupan i u Hrvatskoj, uskoro cemo dodati cijelu liniju proizvoda.. Uglavnom, MyoFusion se cini kao kompletan proizvod, da li ga je vec netko probao i kakva su iskustva?
Edited by Zoki - 19 Veljaca 2012 at 01:21 |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
juhu
Cita FAQ Joined: 31 Srpanj 2011 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo jucer mi stigao iz vašeg webshopa, za sada mogu komentirati samo okus jer za ostalo mi treba malo vremena. Okus je izvrstan ugodno iznenađenje, najbolji od svih koje sam dosada probao.
|
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
JAGODA NJAMI NJAMI NJAMI!
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, okusi su izvrsni.. |
|||
|
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vec sam ti rekla - otkad ih uzimam, malo sam zapostavila normalnu hranu.
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Uuu ja bi taj probala!
|
|||
LiveStrong
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ajde, javi mi se na PM sa svojim podacima pa ceš probati! Nagrađujemo vjerne FITovce, svi koji su zaslužili i koji su aktivni ce biti nagrađivani.. |
|||
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hehe, jebga kad je fin i dobar!
|
|||
|
|||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hmm nadam se da je dobar jer meni tek danas sutra dolaze prvi proteini od nagrade :D
Vidim od ostalih da je dobrog okusa !
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jel i ja? :D |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Thorn, ti si vec dobio.. .. Al budemo opet slali, bez brige.. |
|||
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Stigao je! Hvala, Zoki! Prezadovoljna sam okusom - jagoda u ovom slucaju! Kod drugih proizvođaca što sam probala je okus prilicno vodenast, dok je tu puniji. Ne preporucam s mlijekom jer je toliko fino, može se popit litra samo tako ]! |
|||
LiveStrong
|
|||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ima ih u mojoj teretani, hrpa okusa...savršeno
|
|||
deejay
Viden/a u gymu Joined: 10 Veljaca 2012 Location: cerna Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja ga isto koristim odlican je!!
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Edited by Gym_girl - 17 Veljaca 2012 at 15:40 |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
deejay
Viden/a u gymu Joined: 10 Veljaca 2012 Location: cerna Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jel probo netko kikiriki cokolada??
|
|||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |