pwm |
Post Reply |
Author | |
marina16
Viden/a u gymu Joined: 20 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Ožujak 2008 at 11:40 |
sto je preporucljivo kao pwm ujutro kao zajutrak ili dorucak?(osim jaja i mlijeka)namirnice me konkretno zanimaju,a ne postotci UH,proteina i masti.
|
|
od sutra idem na dijetu I VI©E VJE®BAM!
|
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imas trening ujutro pa trebas post workout meal? Malo pojasni. Govorim zato jer pwm na koji svi misle sadrzi iskljucivo jednostavne ugljikohidrate (dekstroza, mozda maltoza ako netko mijesa) ali ujutro ti je glukoza zadnja stvar koju trebas ako bas nemas tezinski trening. Glukoza iza crobnog takodjer nikako jer zaustavljas proces razgradnje masti. Vjerojatno je trebalo ici ovako pitanje: sto se ujutro moze jesti od bjelancevina a da nisu jaja i mlijeko? Odg: bilo koji izvor bjelancevina! Meso, whey, svjezi sir itd... |
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
marina16
Viden/a u gymu Joined: 20 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma vidjela sam da se obroku poslije treninga (koji su najcesce poslijepodne)dodaje velika vaznost,pa me zanimalo jel se moze iako je trening ujutro "normalno doruckovati" ili bi se trebao razlikovati (zbog treninga). nadam se da sam nesto jasnije napisala
|
|
od sutra idem na dijetu I VI©E VJE®BAM!
|
|
Mr.O
Viden/a u gymu Joined: 06 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne treba ti se dorucak nista razlikovat ako treniras ujutro, jedino ak ti je trening rano pa moras nekaj bacit u zube sat vremena prije treninga.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |